You are here: Home » Beauty » Update essence herfst/winter 2021

Update essence herfst/winter 2021

geschreven door Constance

Vanaf half september a.s. liggen de nieuwste essence producten in winkel en deze hebben allemaal het label ‘100% vegan’ en dat houdt in dat er in al  deze nieuwe producten geen enkele dierlijke ingrediënten zijn verwerkt. Maar ook het oude assortiment is helemaal vegan, en natuurlijk proefdiervrij.

Verder voldoen ook veen van de nieuwe producten aan het motto “skin first, make-up second”. De focus ligt op Clean Beauty en het verzorgende aspect van de producten; ze voelen heel fijn, zien er prachtig uit en verwennen je huid met waardevolle ingrediënten. Het resultaat: een natuurlijk stralende teint die dient als de perfecte basis voor een natuurlijke look met een subtiele glow.

De HELLO, GOOD STUFF! collectie, die minstens 90% natuurlijke ingrediënten bevat, wordt uitgebreid met de CICA Face Cream, het Sleeping Face Mask, het Face Serum en de Herbal Face Mist. Ook helemaal nieuw is de PRIME+ STUDIO MULTI-ACTION + protecting Primer, een dagelijkse essential met een UV-filter en blauw licht stressbescherming. De nieuwe essence lipproducten zien er niet alleen prachtig uit, ze voeden ook je lippen.

De innovatieve DOUBLE TROUBLE Hybrid 2-in-1 mascara met een dubbele borstel, elastomeer en vezels, creëert in een oogwenk opvallende statement looks, terwijl the Lash Princess Curl & Volume Mascara extra volume en perfecte krul biedt met zijn pindavormige borstel. Dit keer is er een speciale focus op de wenkbrauwen met een allround pakket voor vormen, stylen en verzorgen.

Essence heeft nog een leuke introductie, nl.  de gloednieuwe essence FOOT CARE collectie. Het ultraverzorgende FOOT MASK hydrateert de voeten dag en nacht en bewijst dat het de huidbarrière versterkt. De beschermende TOE NAIL BASE COAT beschermt de teennagels tegen dagelijkse invloeden en dankzij de pedicure HELPERS, zullen pedicures nu super gemakkelijk en snel gaan.

En wist je dat je elke maand, op www.essence.eu, nieuwtjes, video’s en tutorials kan vinden?

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com