You are here: Home » Beauty » Test; hoe eenvoudig kan je met Le Mini Macaron je nagels lakken met gel lak?

Test; hoe eenvoudig kan je met Le Mini Macaron je nagels lakken met gel lak?

geschreven door Constance

De set lag al een tijdje te wachten, maar door de verhuizing en feestdagen perikelen was het nog niet van gekomen, de test met Le Mini Macaron, dé manier om thuis je nagels te lakken met gel lak. En dat is momenteel reuze handig, want voorlopig zit een bezoek aan de nagelsyliste er nog niet.

Ik heb een starterset gekregen, een set met 3 kleine lakjes en gel remover kit (doekjes met remover en speciale remover clips voor over je nagels). De Mini Macaron starterset bestaat uit de mini macaron (hierin doe je je gelakte vingernagel), een flesje nagellak (kleur Cassis) een oplaadsnoer, 10 doekjes om je nagels vet vrij te maken, een bokkepootje en een vijl. Ik heb niet de kleur ‘Cassis’ gebruikt maar ‘Espresso’, deze zat in het doosje met de 3 ‘mini’s’. Testman mocht kiezen en hij koos voor deze kleur.

Hoe werkt het? Heel eenvoudig, de gebruiksaanwijzing is heel duidelijk en anders zijn heel veel ’tutorials’ online te vinden. Je begint met het bokkepootje, hiermee duw je je nagelriemen naar beneden. Vervolgens ruw je je nagels een beetje op, en maak je nagels vetvrij met het meegeleverde doekje.

Dan begint het lakken; je doet elke vinger stuk voor stuk. De 1e laag moet je niet te dik op je nagel doen, en dan gaat je vinger in de Mini Macaron. Je drukt op de knop bovenaan en na 60 seconden gaat de lamp automatisch uit. Daarna lak je dezelfde nagel nog een keer en deze keer mag je dit dikker doen. En dan weer 60 seconden met je vinger in de macaron. En dat doe je bij elke vinger, je bent dus in het totaal 2 minuten per vinger bezig, exclusief het lakken; bij mij was het binnen 35 minuten klaar.

Tip; zorg er wel voor dat je een opgeladen battery pack klaar hebt liggen waar je, voordat je begint, de Mini Macaron op aansluit, met de bijgeleverde kabel. Op deze manier ben je niet afhankelijk van stopcontacten en kan je overal je nagels lakken.

Ik vond het heel eenvoudig om met de Mini Macaron aan de slag te gaan en de lak brengt gemakkelijk op, alleen vond ik de lak wel een beetje stinken. Afhalen heb ik nog niet gedaan maar daar zal ik later deze maand een update over geven. En sinds kort kan je Le Mini Macaron ook bij het Kruitvat bestellen 😉

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com