You are here: Home » Schoenen & laarzen » Pumps die zitten als sneakers? Het kan met Cara Rosa

Pumps die zitten als sneakers? Het kan met Cara Rosa

geschreven door Constance

Vaste lezeressen weten het, ik vind hoge hakken een ramp om op te lopen. Ik heb zo’n beetje alles al geprobeerd om ervoor te zorgen dat mijn (hoge) pumps comfortabel en lekker zitten, maar ik ben altijd o-zo blij dat ik, uit voorzorg, een paar ballerina’s in mijn tas heb zitten 😉

Daarom ben ik erg ook benieuwd of de beloftes van Cara Rosa echt waar zijn, want de Cara Rosa pumps (ballerina’s, laarzen en loafers) zouden een combinatie van het beste 2 werelden zijn; het comfort van een sneaker die vermomd is als een elegante pump, gemaakt in Italië.

De unieke sneakerzool zorgt voor een langdurige dempen en geeft de hele dag door comfort. Tevens de speciale zool geeft verder goede ventilatie zodat je voor je voeten een koelere, drogere en gezondere schoenomgeving creëert.

En behalve de comfortabele en zachte zool is er rekening gehouden met tips van podologen, zoals een buigzame zool aan de voorvoet want het is belangrijk dat je je tenen op een natuurlijke wijze kunt plooien tijdens het stappen. Het buigpunt van Cara Rosa schoenen ligt onder het buigpunt van de voorvoet. De zijkanten en de zool bieden voldoende steun en de schoenen geven voldoende beweegruimte voor je tenen. De hak hoogte is maximaal van 5 cm want bij hogere hakken wordt je voorvoet overbelast. De zolen zijn anti-slip, zodat je grip houdt op de straat, stoep of wegdek. En natuurlijk zijn alle schoenen gemaakt van top kwaliteit leer. 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com