You are here: Home » Schoenen & laarzen » Spaanse sloffen, niet te koop in Spanje

Spaanse sloffen, niet te koop in Spanje

geschreven door Constance

Aangezien de (vroege) ochtenden iets frisser zijn dan 1 maand geleden, was Testman op zoek naar een paar pantoffels/sloffen. Hierop opperde ik, dan kopen we toch een paar Spaanse sloffen, we zitten tenslotte in Spanje.

Dus grote vriend Google ingeschakeld en op zoek naar pantoffels/sloffen. En dan stuit je al op een klein ‘probleempje’ want het woord pantoffels/sloffen is zapatillas maar dit betekent ook sneakers. Daarop heb ik mijn zoekwoorden aangepast naar ‘zapatillas de estar por la casa’.

En ja, daar kwamen de pantoffels/sloffen tevoorschijn, maar dat zijn voornamelijk slippermodellen, gemaakt van diverse materialen en met of zonder voering. Maar de Spaanse sloffen stonden er niet tussen.

Hierop ben ik naar de grootste Nederlandse aanbieder van Spaanse sloffen gegaan, en daar stonden een aantal merken genoemd, zoals Bernardino en Everyl. Dus mijn zoekwoorden aangepast met als toevoeging Bernardino of Everyl voor het woord zapatillas. Wederom kwamen allerlei modellen pantoffels naar boven maar de, in Nederland, o zo bekende Spaanse sloffen zijn niet te koop.

Testman en ik hadden gisteren grote pret, want het lijkt op een programma van de ‘Keuringsdienst van Waarde’. En onze conclusie is dat Spaanse sloffen niet in Spanje te koop zijn, dus moet Testman zijn sloffen in Nederland kopen en meenemen naar Spanje.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com