You are here: Home » Accessoires » De Little Black Dress wordt deze winter de Little Black Skirt

De Little Black Dress wordt deze winter de Little Black Skirt

geschreven door Constance

Zij is de vriendin van elke vrouw, de Little Black Dress (LBD) en waarschijnlijk heb jij er wel 1 of meerdere in je kast hangen, maar we dragen dit najaar het kleinere zusje van de LBD, namelijk de LBS beter bekend als Little Black Skirt. En wist je dat je bij My Jewellery een ruime keuze uit zwarte rokjes hebt?

Het fijne van een LBS is, dat je deze altijd en overal kan dragen én het hele jaar door. In het voorjaar en zomer met blote benen, in combinatie met een mooie hak of een zomerse slipper of ballerina. En in het najaar en in de winter doe je een dikke maillot of een classy zwarte panty onder je rokje en je outfit is winterproof.

Je kunt je LBS op diverse manieren dragen, van sportief tot gekleed, van casual tot trendy. Hieronder staan een aantal suggesties waar je misschien niet zo snel aan zult denken maar die perfect passen bij je LBS.

En natuurlijk hoeft een LBS geen effen zwarte rok te zijn, en dat geldt ook voor de lengte. De LBS is er in het kort, halflang en lang.

De LBS ‘klassieke’ stijl; Je draagt je LBS met een mooie top of blouse, een paar ragfijne panty’s en een paar (killer)heels. Deze outfit is ideaal voor de kerstborrels die binnenkort in aantocht zijn of tijdens het kerstdiner bij je (schoon)ouders.

Wil je je LBS op een meer casual manier dragen, dan zijn sneakers en ‘kistjes’ de uitgelezen schoen om onder je zwarte rokje te dragen. Een dikke panty of maillot zorgt er niet alleen voor dat je het lekker warm hebt, maar voor een stoere look.

En ben je een Boho of Ibiza fan? Draag dan een paar cowboylaarzen of enkellaarsjes, met franjes of studs, onder je rokje. En dan mag ook een zwart leer jasje niet ontbreken.

Een lange zwart kanten of tule rok is ideaal als avondkleding, maar ook deze rokken zijn gemakkelijk naar je werk te dragen. Hoe? Een wit Tshirt, een brede stoere riem en enkellaarsjes, klaar ben je!

Wat draag je verder nog met je LBS?

Zin in een sexy en vrouwelijke stijl? Kies dan voor een mooie (transparante) blouse of top, in combinatie met een kanten hemdje of bh.

Maar je kunt ook prima een stoer gebreid vest, in combinatie met een T-shirt, aantrekken. Een stoere riem en laarzen maken het helemaal af.

Welke accessoires kan je combineren met je LBS?

Deze winter gaan we ‘back to the eighties’ en dat doe je door een grote, grove ketting of meerdere parelkettingen te dragen.  

Ook is de brede riem weer terug van weggeweest en hiermee maak je je LBS stoer en casual. En natuurlijk mag daar ook een minibag niet bij ontbreken, want deze winter zijn de tasjes kleiner dan ooit.

Ben je een frivole bui en is het koud buiten? Coco Chanel staat bekend als hét mode icoon die de LBD combineerde met een baret. De Franse alpino of baret is helemaal terug van weggeweest, en is dus de perfecte accessoire voor bij je LBS. En natuurlijk mogen ook een paar mooie handschoenen niet ontbreken aan je winterse outfit.

Met bovenstaande tips en trics kan je aan de slag om je LBS,  volgens de laatste modetrends, te dragen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com