You are here: Home » Badkamer » Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat

Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat

geschreven door Constance

Heb je zin om jezelf lekker te verwennen, met een dekentje en een goed boek op de bank of lang te genieten van een warm bad? Met de nieuwe etherische oliën van Kruidvat kun je heerlijk ontspannen en met keuze uit 10 verschillende geuren, is er voor elke stemming wel een passende olie. De Kruidvat Originals Pure Etherische Olie bevat 100% zuivere olie. De olie kan gebruikt worden in een aromabrander of in bad, met uitzondering van een kinderbad.

In een aromabrander voeg je twee druppels van de olie toe aan het water. Wil je de olie gebruiken in bad? Afhankelijk van de geur meng je 3 of 4 druppels met 10ml basisolie en voeg je deze toe aan een vol bad. Deze mag niet onverdund gebruikt worden.
Voor de oliën Tea Tree en Lavendel gebruik je drie druppels, de overige oliën, Munt, Eucalyptus, Rozemarijn, Sinaasappel, Fresh Energy, Anti-Stress, Sauna en Relaxing, worden gebruikt met vier druppels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com