Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Brow Tattoo van Kruidvat Test; Brow Tattoo van Kruidvat
  • CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“ CATRICE Limited Edition „Kaviar Gauche“
  • Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum Test; Kruidvat Skin Science Instant Effect Eye Serum
  • Test; Kruidvat Brow Tattoo Test; Kruidvat Brow Tattoo
  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara Catrice Glam & Doll Boost Growth Volume Mascara
shoppen

Ontspannen met etherische oliën van Kruidvat

Heb je zin om jezelf lekker te verwennen, met een dekentje en een goed boek op de bank of lang te genieten van een warm bad? Met de nieuwe etherische oliën van Kruidvat kun je heerlijk ontspannen en met keuze uit 10 verschillende geuren, is er voor elke stemming wel een passende olie. De Kruidvat Originals Pure Etherische Olie bevat 100% zuivere olie. De olie kan gebruikt worden in een aromabrander of in bad, met uitzondering van een kinderbad.

In een aromabrander voeg je twee druppels van de olie toe aan het water. Wil je de olie gebruiken in bad? Afhankelijk van de geur meng je 3 of 4 druppels met 10ml basisolie en voeg je deze toe aan een vol bad. Deze mag niet onverdund gebruikt worden.
Voor de oliën Tea Tree en Lavendel gebruik je drie druppels, de overige oliën, Munt, Eucalyptus, Rozemarijn, Sinaasappel, Fresh Energy, Anti-Stress, Sauna en Relaxing, worden gebruikt met vier druppels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?