You are here: Home » Slaapkamer » Te warm dekbed? Tijd voor zomer dekbedden!

Te warm dekbed? Tijd voor zomer dekbedden!

geschreven door Constance

Vanaf morgen wordt het heerlijk lente in Nederland! Tijd om te genieten. Of niet? Slaapt u slecht door de hitte? Heeft u last van nachtzweten? Verwissel uw huidige dekbed dan voor een zomer dekbed. Zomer dekbedden zijn er in vele soorten. Kiest u het materiaal dat past bij uw wensen.

Top 3 beste zomer dekbedden

Zijden zomerdekbedden

zomerdekbedIsola is een zijden dekbed dat u zult waarderen in de warme zomermaanden. Kruip onder dit zachte, zijden dekbed en voel hoe de zijde zacht uw lichaam omhuld en de huid laat ademen. Mensen met huisstofmijt allergie hebben baat bij deze natuurlijke Moerbei zijde vezels, welke ook transpiratie helpen te voorkomen.

Bamboe dekbedden
Bamboe is kiezen voor een gezonde slaap. Dit natuurlijke, zachte materiaal neemt sterk vocht op en het remt de groei van bacteriën. Bamboe dekbedden reguleren vochtigheid van de lucht in uw slaapkamer en neutraliseren geurtjes. Ideaal tegen nachtzweten. Er zijn bamboe dekbedden van viscose en van koolstof. Beiden de moeite waard. Bamboe wordt vanwege de duurzame productie, ook wel het textiel van de 21e eeuw genoemd.

Tencel dekbedden
Tencel is een natuurlijk viscose gemaakt van FSC Eucaliptus hout. Deze dekbedden passen zich aan bij warmte en kou, zodat u altijd een fijne temperatuur ervaart. Dit is getest door Universiteit Hohenstein. Tencel neemt 50% meer vocht op dan katoen. Vanwege deze eigenschappen bieden Tencel dekbedden veel verlichting bij klachten zoals opvliegers tijdens het slapen en nachtzweten. Ze zijn verkrijgbaar met tijk van katoen en tijk van Tencel.

In de herfst bergt u uw zomerdekbed weer op en slaapt u heerlijk onder uw all-season dekbed. Heeft u het het hele jaar te warm? Dan gebruikt u eenvoudig het zomer dekbed het hele jaar door.

Wat is nachtzweten?
Transpiratie is iets wat het lichaam van nature doet om ervoor te zorgen dat het lichaamstemperatuur geregeld wordt. We hebben namelijk ongeveer 5 miljoen zweetklieren, verdeeld over ons lijf en 2/3 zit in onze handen. Het meest zweten we langs de handen en het hoofd. Het te warm hebben, kan u uit uw slaap houden. Slecht slapen en het te warm hebben, kost uw lichaam veel energie. Kies daarom een dekbed dat past bij het seizoen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com