You are here: Home » Beauty » Pupa Milano introduceert nieuwe mascarakleuren

Pupa Milano introduceert nieuwe mascarakleuren

geschreven door Constance

In de jaren 80 had je mascara in heel veel verschillende kleuren; roze, paars, geel, blauw en groen voerden de boventoon en eigenlijk was zwarte mascara not done. Dat is de laatste decennia behoorlijk veranderd en nu is gekleurde mascara heel moeilijk te koop.

Vamp packshot

Het Italiaanse cosmeticamerk Pupa Milano her-introduceert gekleurde mascara! Want de Pupa Vamp!Mascara is er in 6 verschillende kleuren (zwart, grijs, blauw, paars, lila en turquoise). Deze mascara blijft lang zitten en houdt je wimpers soepel en zacht. En door de dikke, zandlopervormige, borstel worden alle haartjes in 1 keer gekleurd, en dat geldt zelfs voor de kortste. Vamp! borstels

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com