You are here: Home » Slaapkamer » Cotton Suite meets BRUT172

Cotton Suite meets BRUT172

geschreven door Constance

Cotton Suite staat bekend als een fantastisch comfortmerk op het gebied van bed- en badtextiel. En dat wordt bij steeds meer mensen bekend. Zo ook bij sterrenchef Hans van Wolde, eigenaar van het authentieke restaurant Brut172, wat te vinden is in het Zuid-Limburgse Mergelland.

Zijn restaurant wordt verder uitgebreid met een luxe hotel aan de overzijde. Laat je verrassen door de schitterende suites die zijn ingericht met de nieuwe Brute lijn van Cotton Suite: comfortabel, duurzaam én volledig in stijl met de inrichting van Brut172.

De duurzame Brute lijn van Cotton Suite is speciaal ontworpen voor sterrenchef Hans van Wolde. Zijn restaurant Brut172 ontving begin dit jaar twee welverdiende Michelinsterren. Cotton Suite is trots op deze unieke samenwerking want hun duurzame bed-en badtextiel is straks te vinden in de schitterende suites van Brut172. Elk item van de Brute lijn voelt niet alleen fantastisch op de huid, maar is ook gemaakt van GOTS en OEKO-TEX gecertificeerd biologisch katoen. Daarnaast is het duurzaam én biologisch geproduceerd en verpakt.

Een overnachting bij Brut172 is een uitzonderlijke beleving op hoog niveau. Een wereld waar smaak, geur, beeld en geluid om voorrang vechten. Je gaat weer terug naar de bron: de kern van wie je zelf bent. De knisperende hoeslakens en dekbedovertrekken van de Brute lijn van Cotton Suite maken het verblijf compleet. Zo comfortabel heb je namelijk nog nooit gelegen! In de Brute lijn zitten ook superzachte badhanddoeken, gemaakt van 100% gekamd katoen. Met een gewicht van 600 gram per m2 zijn ze niet alleen heerlijk comfortabel, maar ook zeer absorberend. Kortom: een onvergetelijke nachtrust én een onvergetelijk verblijf is gegarandeerd.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com