You are here: Home » Beauty » HappySoaps lanceert speciale feestdagen collectie

HappySoaps lanceert speciale feestdagen collectie

geschreven door Constance

Was jij nog steeds je haar met shampoo uit een ouderwetse shampoofles? Wil je iets goed doen voor het milieu én jezelf, stap dan over op shampoo van HappySoaps!

Ook tijdens de mooiste tijd van het jaar kan je genieten van plasticvrije en natuurlijke verzorging. En daarom zijn de producten van HappySoaps een mooi cadeau voor jezelf maar uiteraard ook voor je vrienden en familie. Bekende producten van HappySoaps, waaronder de Shampoo Bar, zijn voor de feestdagen verkrijgbaar in héérlijke winterse geuren! 100% plasticvrij, natuurlijk, vegan én handgemaakt in Nederland.

De bekende plasticvrije Bars van HappySoaps hebben een feestelijk nieuw jasje gekregen. Zo zijn de bekende Shampoo Bars en Body Wash Bars verkrijgbaar in vier heerlijke winterse geuren: Wonderful Fig, Powerful Ginger, Cozy Vanilla en Cinnamon Roll. Een douchebeurt was nog nooit zo leuk!

Wonderful Fig ruikt heerlijk naar verse vijgen. Deze boomvrucht heeft een frisse, zwoele én kruidige geur. Powerful Ginger heeft een heerlijke combinatie van krachtige gember, frisse tangerine en de zoete ondertoon van sandalwood. Cozy Vanilla heeft een heerlijke mildzoete vanillegeur, gecombineerd met een vleugje bloemen. Perfect als je gek bent op een knus en winters gevoel. Begin je al te watertanden bij de gedachte aan kaneel in koekjes en gerechten? Dan is de geur Cinnamon Roll écht wat voor jou. Een pittige en krachtige geursensatie, zowel voor mannen als vrouwen. En zowel de Shampoo Bars als de Body Wash Bars bevatten shea butter en olijfolie voor een heerlijke verzachtende en verzorgende werking.

De Happy Shaving Bar, dé plasticvrije vervanging voor de traditionele scheerschuimfles, is voor de feestdagen ook in een nieuw jasje gegoten. Na de douche kun je jezelf verwennen met de Body Oil Bars. Deze zijn voor de feestdagen verkrijgbaar in de geuren Wonderful Fig en Cozy Vanilla. De heerlijke natuurlijke oliën, waaronder amandelolie, voeden je huid intens. Dat betekent volop genieten van de allerlekkerste natuurlijke verzorging voor jouw huid! Wil je gelijk meerdere nieuwe Feestdagen Bars uitproberen? Profiteer dan van de voordelige Feestdagen Bundels en stel jouw eigen pakket samen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com