You are here: Home » Tuin & terras » December cadeaumaand; EGO Power+ elektrisch tuingereedschap

December cadeaumaand; EGO Power+ elektrisch tuingereedschap

geschreven door Constance

Ben je nog op zoek naar een cadeau voor de Sint of onder de boom? En heb je totaal geen inspiratie? Want wat geef je een tuinliefhebber?

Zoek niet verder want EGO heeft een aantal draadloze elektrische tuinhulpjes die de echte tuinier een hoop werk uit handen neemt. Het elektrische gereedschap van EGO maakt onderhoud niet alleen eenvoudig en leuk, maar ook veel minder schadelijk voor het milieu. De elektrische gereedschappen worden aangedreven door de toonaangevende Arc Lithium-technologie, voor maximale prestaties. De krachtige accu’s zijn compatibel met het hele EGO-assortiment.

De serie tuinhulpjes bestaan uit;

  1. EGO’s buxus- en grasschaar is ontworpen voor dagelijks tuinonderhoud en de perfecte tool voor het in model brengen van vormsnoei. Deze set bevat twee verschillende messen: een buxusmes om heggen en sierbomen vorm te geven en te onderhouden, en een grasschaar om te maaien waar de grasmaaier niet bij kan. Het lichtgewicht en ergonomisch design zorgen voor ongeëvenaarde precisie en garanderen daarmee het perfecte eindresultaat.De set wordt geleverd met een 2,5 Ah accu en een 12V oplader.
  2. Ligt je hele tuin of tuinpad vol bladeren? Met de LB5800E Bladblazer van EGO heb je in een zucht een opgeruimde tuin – zonder schadelijke uitstoot. Deze zeer efficiënte borstelloze bladblazer van EGO is uitgerust met jet turbine-technologie en een buis met een grote diameter voor een maximale luchtstroom. Met een variabel toerental hou je zelf de controle over de blaaskracht. Ook heeft hij een Turbo Boost-modus voor een capaciteit van 986 m3 lucht per uur. Dat is meer dan de meeste handbladblazers op benzine op de markt, en genoeg kracht om zelfs de grootste bladerhopen weg te blazen. Maar laat wel wat bladeren liggen, daar kunnen de egels hun winterslaap in houden. De bladblazer wordt zonder accu geleverd, maar op deze bladblazer past elke EGO Power+ 56V ARC Lithium accu. Afhankelijk van de klus, kies je eenvoudig de accu die daar het meest geschikt voor is. Je klikt de accu op zijn plaats en je kunt aan de slag. Ongeacht welke accu je kiest, kun je met deze bladblazer minstens 100 minuten werken op lage snelheid en 15 minuten op hoge snelheid.
  3. Met de EGO Power+ 51cm heggenschaar zorg je ervoor dat jouw heggen er piekfijn uitzien. Deze snoerloze heggenschaar heeft één snelheid en is uitgerust met lasergesneden, diamantgeslepen mesbladen waarmee je woekerende takken moeiteloos in het gareel brengt. Deze heggenschaar is superlicht: ze weegt slechts 2,8 kilo zonder accu en 4 kilo met een 2,5 Ah accu. De bladpuntbeschermer voorkomt schade aan hekwerken of muren, mocht je daar te dicht bij in de buurt komen. Zo kan je vol vertrouwen de hele heg tot in de puntjes bijwerken. De heggenschaar wordt zonder accu geleverd, maar op deze heggenschaar past elke EGO Power+ 56V ARC Lithium accu. Afhankelijk van de klus, kies je eenvoudig de accu die daar het meest geschikt voor is. Je klikt de accu gewoon op zijn plaats en je kunt aan de slag. Ongeacht welke accu je kiest, kun je met deze accuheggenschaar minstens 75 minuten werken.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com