You are here: Home » Eten & koken » Mail & win; PinkLady® BeePink®-Box speciaal voor Wereldbijendag

Mail & win; PinkLady® BeePink®-Box speciaal voor Wereldbijendag

geschreven door Constance

Op 20 mei as. is het Wereldbijendag. En om dat te vieren heeft de Vereniging PinkLady® een BeePink®-box bedacht, en in deze box vind je informatie en een aantal leuke accessoires om de bij en andere bestuivers in Nederland te beschermen. Want we moeten de bij en haar familie gaan beschermen!

De PinkLady® Europe associatie heeft in samenwerking met imkers en agrarische deskundigen een project gestart met de naam BeePink®. Het doel is om goede fruitteeltmethoden voor de bescherming van de bijen te stimuleren. Dus als je een PinkLady® appel eet, steun je gelijkertijd ook de bij.

In de BeePink®-Box zit een insectenhotel, een recept van Influencer Charlotte Collard bereid met de PinkLady® appels, een mandje PinkLady® appels, een folder met alle informatie over BeePink®, 5 tips van de Nederlandse vereniging The Pollinators en een zakje met biologisch bloemzaad om bijen in je tuin te krijgen.

Hoe kan je kans maken op deze unieke BeePink®-box? Geef, voor 20 mei as., antwoord op onderstaande vraag; hoeveel kilo stuifmeel eten bijen per jaar? Stuur je antwoord, met je naam en adresgegevens, naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com.

(De winnaar krijgt automatisch bericht in zijn of haar mailbox.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com