You are here: Home » Aldi » Aldi Mildeen Aceite Sublime; hele voordelige vervanger van Nuxe Huile Prodigieuse

Aldi Mildeen Aceite Sublime; hele voordelige vervanger van Nuxe Huile Prodigieuse

geschreven door Constance

Zoals jullie weten, hebben Testman en ik een appartement in Spanje. En bij de Spaanse supermarkten kan je geweldige huid- en haarverzorgingsproducten kopen, en zijn make-up producten van bekende merken ook nog eens stukken goedkoper.

Vorig jaar zag ik bij de Spaanse Aldi al regelmatig de Mildeen Aceite Sublime sprays staan, en toen kostte de flesjes van 50 ml. euro 6,99. De geur van de Aceite Sublime is vergelijkbaar met Nuxe Huile Prodigieuse. Nu is Nuxe is Spanje ong. 50% goedkoper, in vergelijking met Nederland, maar ik vond dat ik eerst mijn ‘oude’ voorraad moest opmaken voordat ik iets nieuws kocht.

Aldi heeft de Mildeen Aceite Sublime in haar vaste assortiment zitten en speciaal voor de koopjes jagers onder ons, de prijs is verlaagd! Je betaalt nu nog maar euro 3,99 voor de 50 ml. spray, dus euro 3,00 minder dan vorig jaar.

Nu denk je misschien, dat kan nooit wat zijn, voor dat geld, want Nuxe Huile Prodigieuse is ongeëvenaard. Dat dacht ik ook maar er is eigenlijk geen verschil. De geur is identiek, en je kan ook de Mildeen Aceite Sublime voor gezicht, haar en lichaam gebruiken.

Ik ben verder de ingrediënten gaan vergelijken en in de Nuxe Huile Prodigieuse zitten 7 plantaardige oliën (98% natuurlijke herkomst); tsubaki, arganolie, macadamia, bernagie, camelia, hazelnoot en amandel.  In de Mildeen Aceite Sublime zitten 5 plantaardige oliën (98,5% natuurlijke oorsprong); amandel, calendula, jojoba, druivenpit en macadamia aangevuld met Vitamine E.

De ’tropische’ geur van Mildeen Aceite Sublime ruik je iets minder lang dan die van haar dure ‘zusje’ maar het effect van de olie is nagenoeg gelijk. Dus mocht je aankomende zomer je vakantie is Spanje gaan doorbrengen (uiteraard afhankelijk van het reisadvies van de Nederlandse overheid), loop dan de Aldi even binnen voor een flesje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com