You are here: Home » Beauty » Zeep voor onderweg

Zeep voor onderweg

geschreven door Constance

Een van de belangrijkste anti-covid regels is om je handen goed te wassen, waar je ook bent. Je kan natuurlijk kiezen voor antibacteriële handgel maar het is ook fijn om je handen ‘echt’ te kunnen wassen. Waarschijnlijk heb je in huis, op je aanrechtblad, wc(‘s) en badkamer(s) overal zeeppompjes staan, maar wat doe je als onderweg bent?

Schaf dan een starterset LESSEAU (minder water) aan, want dat is natuurlijk, waterbesparend en super praktisch ofwel vegan zeep on the go. Met de hervulbare LESSEAU Travel soap dispenser heb je altijd je eigen zeep bij je. Eén keer draaien, de zeep valt in je handen en met kraanwater was je je handen schoon. Het resultaat: natuurlijke verzorging en lekker gehydrateerde handen!

Traditionele handzeep is de beste zeep om je handen te wassen en bacteriën te verwijderen. Ondanks dat bacteriën niet op een stuk zeep kunnen overleven, wordt een nat en pas gebruikt stuk zeep als onhygiënisch ervaren. Daarom is de innovatieve LESSEAU Travel soap dispenser ontwikkeld. De dispenser heeft de vorm van een donut. Zodra je aan de bovenste ring draait, valt de zeep in je handen. Met de toevoeging van kraanwater was je je handen makkelijk en hygiënisch schoon. Met één zeepje van LESSEAU kun je je handen 350 tot 500 keer wassen. Dit bespaart veel water en overtollig plastic. De inhoud van een normale fles vloeibare zeep bestaat namelijk uit slechts 4%(!) wasmiddel. De rest is water. De dispenser is makkelijk voor thuis én op reis; het past in elke tas en lekt niet.

.LESSEAU is te koop in een aantal heerlijk verfrissende geuren; het zuiverende TEA TREE, kalmerend LAVANDE, verfrissend LEMON en het bloemige MILLE FLEUR. En als je zeepje op kan je gemakkelijk van geur wisselen, dmv. de navulpakketten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com