You are here: Home » Eten & koken » Vier 10 mei Nationale Offline dag met Venco Choco D’rop

Vier 10 mei Nationale Offline dag met Venco Choco D’rop

geschreven door Constance

Sinds 2019 ‘vieren’ we op 10 mei de Nationale Offline dag. Jij, en je gezin, gaan die dag 24 uur niet online; dus geen mails lezen én beantwoorden of even snel je Facebook, Instagram of Twitter account checken.

Maar je gaat nu  eindelijk eens dat boek uitlezen waar je vorige zomer aan bent begonnen. Je hebt een kopje koffie voor jezelf klaargezet en gaat lekken zitten op de bank. Dus niet stiekem eerst nog even snel je mail checken. Maar na een halve bladzijde maakt je mobiel een geluidje. Als je de bladzijde uit hebt, mag je van jezelf kijken. Twee zinnen verder ben je al bezweken en kijk je toch vlug wie je net een berichtje heeft gestuurd. En omdat je ook een melding van Instagram binnenkrijgt, open je ook deze app nog even. Voor je het weet zit je de halve dag op je mobiel en ben je dat boek alweer vergeten.

Klinkt dit herkenbaar?
We worden tegenwoordig snel afgeleid door de online-wereld en het is daarom moeilijk om te focussen op wat er om ons heen gebeurt. Daarom dagen we je uit om op 10 mei mee te doen aan de Offline Day. Een dag waarbij we de hele dag offline gaan, genieten van onze omgeving en vooral even wat me-time inlassen. En hoe kan je beter genieten dan met je nieuwe favoriete verwennerij: Venco Choco D’rop!

Lastig om de hele dag offline te gaan? Niet als er leuke dingen worden ingepland om offline te doen. Maak bijvoorbeeld een strandwandeling, ontdek je creatieve kant en maak een schilderij van je omgeving, lees eindelijk dat boek uit of gebruik je groene vingers in de tuin. Wat je ook gaat doen, met Venco Choco D’rop erbij zal deze dag hoe dan ook ultiem genieten worden.

TIP! Leg alle telefoons, laptops en/of tablets in een andere kamer, zodat je (en je huisgenoten) niet de neiging krijgen er even op te kijken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com