You are here: Home » Beauty » Altruist Sun geeft zonnecrème aan scholen en kinderdagverblijven tegen kostprijs

Altruist Sun geeft zonnecrème aan scholen en kinderdagverblijven tegen kostprijs

geschreven door Constance

Het wordt aankomend weekend lekker weer en iedereen snakt naar de zon. En natuurlijk is het heerlijk om te bakken en te braden, teveel zon kan huidkanker veroorzaken.

Huidkankerexperts deden zo’n 2 weken geleden een dringend beroep op de Tweede Kamer om meer zonnebrandcrème beschikbaar te maken op openbare plekken zoals scholen en terrassen. In het nationaal Actieplan Huidkanker spreken zij hun zorg uit over de verontrustende toename van het aantal huidkankerpatiënten in ons land. Huidkanker is de meest voorkomende kankersoort in Nederland.

Altruist Dermatologist Sunscreen deelt deze zorg reeds vanaf de start van het merk in 2018 en moedigt royaal smeren aan, door hoogwaardige zonnebrandcrème te bieden tegen de laagst mogelijke prijs. Deze zomer/lente levert Altruist Sun als pilot maar liefst 1000 literflessen tegen kostprijs, nl. euro 15,00 (voor handling, verzending) aan scholen en kinderdagverblijven. En met 1 fles kan je maar liefst 330 kinderen insmeren. Bij een succesvolle pilot breidt Altruist Sun de verspreiding in de toekomst uit naar meerdere scholen en dagverblijven.

Altruist Zonnebrandcrème SPF 50 is ontwikkeld door  dermatoloog Dr. Andrew Birnie en wordt aanbevolen door dermatologen. Je wordt beschermt tegen UVA en UVA, bevat geen parfum of parabenen en is hyperallergeen.
Wil jij een fles bestellen gebruik dan deze speciale link; www.plein.nl/altruistscholen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com