You are here: Home » Beauty » Test; CCS voetproducten

Test; CCS voetproducten

geschreven door Constance

Een paar weken geleden heb ik al een artikel geschreven over de nieuwe CCS voetproducten, nl. de hielklovenzalf en de voetencrème.

Er zijn heel verschillende voetproducten te koop maar het is heel belangrijk dat de werkzame stof Ureum in de crème zit en dat is bij heel veel merken absoluut niet het geval. Want zonder Ureum kan je smeren wat je wil, maar hielkloofjes en andere voet probleempjes los je er niet mee op. En dan is ook het percentage Ureum ook nog heel belangrijk, want hoe hoger dit is, des beter het werkt.

Ik heb een testpakket ontvangen, met de beide producten en ik ben eergisteren met smeren begonnen. De hielklovenzalf belooft een verbetering binnen 3 dagen en laat ik daar nu net last van hebben. Deze zalf bevat 25% Ureum en de voetcrème 10%.

De zalf neemt lekker snel op, en ik heb keurig 2x per dag gesmeerd, en je gelooft het misschien maar mijn hielkloofje is zo goed als weg. Dit geldt ook voor hele droge plekjes aan de zijkant van mijn voeten en ik heb de zalf ook gebruikt voor 2 kloofjes in mijn handen en deze zijn ook helemaal dicht gegaan. En dat is mij met handcrème niet gelukt.

Tussendoor heb ik ook de CCS voetencrème gebruikt, om mijn voeten vet te houden en droge plekjes tegen te gaan.

Conclusie; ik ben super verrast dat ik zo snel resultaat heb geboekt en ga alle andere tubes proberen aan Testman te slijten want die ga ik niet meer gebruiken. 😉

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com