You are here: Home » Gadget nieuws » Yale Linus slot werkt samen met Philips HUE

Yale Linus slot werkt samen met Philips HUE

geschreven door Constance

Het ‘slimme’ Yale Linus slot werkt sinds kort samen met Philips Hue  en hierdoor krijg je een slimmere toegang tot  je woning.

Want het is erg handig als je niet meer je sleutel in het slot hoeft doen en je deur gaat automatisch open. Maar hoe fijn zou het zijn als de verlichting in de gang aangaat zodra de deur van het slot wordt gedraaid? Of dat je lampen automatisch uitgaan als je je huis verlaat. En dat is nu precies wat kan door deze nieuwe samenwerking. 

De Yale alarmsystemen werken al samen met Philips Hue van Signify. Deze integratie biedt een extra beveiligingsfunctie door licht en geluid te combineren om indringers af te schrikken. Tegelijkertijd kan je met eigen ogen zien dat je huis goed beschermd is.

Zodra het slimme deurslot Linus op de deur is gemonteerd en Philips Hue in huis is geïnstalleerd, kan je genieten van deze nieuwe functies:
Je komt thuis in een gezellig en sfeervol verlicht huis. De deur wordt automatisch ontgrendeld terwijl de lampen aanspringen bij binnenkomst.
Ook kan je met een gerust hart de deur uit. Met één druk op de Yale Smart Keypad wordt de deur vergrendeld en de verlichting uitgeschakeld zodra men van huis weggaat. Het is ook mogelijk de verlichting automatisch in te schakelen, zodat het net lijkt of er iemand thuis is.
Met lampen die automatisch aangaan en een voordeur die eenvoudig ontgrendeld wordt met een smartphone of keypad, wordt er gegarandeerd een warm welkom gecreëerd voor gasten, die je huisdieren eten geven of de planten verzorgen, bijvoorbeeld tijdens je vakantie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com