You are here: Home » Beauty » Test; Nailner Active Cover

Test; Nailner Active Cover

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat de Nailner Active Cover een nieuwe kleur in het assortiment heeft gekregen, nl. Coral Red. De kleur Nude was er al. Nu heb ik al een aantal jaren last van 2 ‘trauma’ nagels en dat zitten uiteraard die van mijn grote teen.  (Mijn pedicure vindt een trauma nagel net iets beter klinken dan een kalknagel.)

Hoe werkt Nailner Active Cover nu precies? Er zitten 2 ‘nagellak’ flesjes in de verpakking en beide flesjes hebben dezelfde kleur. Je behandelt de aangetaste nagel(s) met de speciale nagellak die ervoor zorgt dat je, na ongeveer 3 maanden, een gezonde nagel krijgt. Deze lak gebruik je in de ochtend na het douchen en haal je deze 24 uur later, voor het douchen er weer af. Dit kan heel gemakkelijk, want je trekt de lak gewoon van je nagels af. De bijpassende nagellak doe je op de rest van je teennagels waardoor niemand ziet dat je je nagels aan het behandelen bent.

Ik ben vorige week begonnen, met de nude kleur, en zodra de zon meer gaat schijnen, ga ik aan de slag met Coral Red. Ik ben benieuwd hoe snel ik resultaat zie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com