You are here: Home » Beauty » Test; Nailner Active Cover

Test; Nailner Active Cover

geschreven door Constance

Jullie hebben kunnen lezen dat de Nailner Active Cover een nieuwe kleur in het assortiment heeft gekregen, nl. Coral Red. De kleur Nude was er al. Nu heb ik al een aantal jaren last van 2 ‘trauma’ nagels en dat zitten uiteraard die van mijn grote teen.  (Mijn pedicure vindt een trauma nagel net iets beter klinken dan een kalknagel.)

Hoe werkt Nailner Active Cover nu precies? Er zitten 2 ‘nagellak’ flesjes in de verpakking en beide flesjes hebben dezelfde kleur. Je behandelt de aangetaste nagel(s) met de speciale nagellak die ervoor zorgt dat je, na ongeveer 3 maanden, een gezonde nagel krijgt. Deze lak gebruik je in de ochtend na het douchen en haal je deze 24 uur later, voor het douchen er weer af. Dit kan heel gemakkelijk, want je trekt de lak gewoon van je nagels af. De bijpassende nagellak doe je op de rest van je teennagels waardoor niemand ziet dat je je nagels aan het behandelen bent.

Ik ben vorige week begonnen, met de nude kleur, en zodra de zon meer gaat schijnen, ga ik aan de slag met Coral Red. Ik ben benieuwd hoe snel ik resultaat zie.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Sonja 22 juni 2021 - 12:12

Hoi, ik ben erg benieuwd wat je ervaring met Nailner is, nu een paar weken verder?

Reageer
Constance 24 juni 2021 - 10:59

Ik ben tevreden met het resultaat tot nu toe, er wordt gezegd door Nailner dat je minimaal 3 maanden het product moet gebruiken maar ik zie echt al verschil. Bij mijn rechter teen is de schimmel al bijna verdwenen en bij de linker teen is de nagel al veel minder hard en ziet er ook, zonder Nailner, niet meer zo viezig uit. En ik vind het ook niet erg meer om mijn voeten in slippers en sandaaltjes te steken, want door de bijpassende nagellak zien je teennagels er verzorgd uit. Ik heb tot nu toe alleen de nude kleur gebruikt maar ik ga volgende week aan de slag met koraalrode lak. Maar ik vind het wel de ‘investering’ waard

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com