You are here: Home » Nagellak en een kalknagelserum in-een? Ja het bestaat echt!

Nagellak en een kalknagelserum in-een? Ja het bestaat echt!

geschreven door Constance

We gaan richting de zomer, dus tijd voor sandaaltjes en slippers. Maar wat als je last hebt van kalk- of traumanagels op je voeten? Dan wil je je tenen het liefste zoveel mogelijk ‘verstoppen’. Maar dat hoeft niet met NAILNER ACTIVE COVER, ofwel een nagellak en kalknagelserum in-een.

Gelakte rode teennagels gaan nooit uit de mode, en rode nagellak ziet er nu eenmaal mooi en verzorgd uit. En uit eigen ervaring weet ik, dat rode nagellak heel goed een verkleurde nagel bedekt.

Een op de acht Nederlanders heeft last van kalknagels en voor 80% van de vrouwen biedt de rode nagellak dan uitkomst. Jet tenen zien er dan weer toonbaar uit maar het is niet echt een top idee. Want als je nagels afdekt met nagellak kunnen je nagels niet ademen en wordt de schimmelinfectie alleen maar erger.

De oplossing geeft Nailner Active Cover, de kalknagelbehandeling en ademende nagellak in één. en die is er nu ook in de nieuwe kleur Coral Red. Met één laklaagje per dag heb je meteen weer mooie nagels, zonder dat iemand ziet dat je met een behandeling bezig bent. Begint het voorjaar eerder dan verwacht, dan kun je mdus prima je open schoenen aan. Met Nailner Active Cover is nagels lakken, nagels behandelen.

Iedereen kan een kalknagel krijgen. Het begint met een klein plekje, maar een paar weken later is het een witte, kalkachtige vlek. Niet mooi en vaak ook pijnlijk. Als je er met gewone nagellak overheen gaat, sluit je de nagel af en dan gaat het broeien en dat vindt de schimmel heerlijk. Omdat Nailner begrijpt dat niemand graag een kalknagel laat zien, is er Active Cover. Deze effectieve kalknagelbehandeling ziet eruit als nagellak en was er al in Natural Nude maar nu dus ook in Coral Red.

Elke behandeling werkt 24 uur, en daar pel je de laag van de nagels af en brengt daarna een nieuwe laag aan en dat zonder dat je eerst met de vijl aan de slag hoeft. Behalve het aanpakken van de infectie beschermt Nailner Active Cover ook meteen tegen een eventuele nieuwe besmetting. De ademende lak op je gezonde nagels kun je gewoon laten zitten, dus je bent lekker snel klaar. Als de geïnfecteerde nagel helemaal is uitgegroeid kun je met de behandeling stoppen en hoelang dat duurt hangt af van hoe snel je nagels groeien.

Nailner Active Cover set bestaat uit een 30ml flesje Nailner Active Cover en een 8ml flesje Nailner ademende nagellak in dezelfde kleur en is voldoende voor 540 behandelingen. (Het aantal behandelingen is per persoon verschillend en ook
afhankelijk van het formaat van de nagel.)

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com