You are here: Home » Architectuur » Overnachten in een Cuber Outdoor Suite; je hotelkamer in de natuur

Overnachten in een Cuber Outdoor Suite; je hotelkamer in de natuur

geschreven door Constance

Een Cuber Outdoor Suite combineert ongerepte natuur met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een design hotel. De suite wordt bestuurd met de innovatieve Cuber app, denk hierbij aan het openen van de deur tot en met het dimmen van de lichten en het sluiten van de zonnewering. De app maakt het allemaal mogelijk.

En voor leuke én bijzondere to-do trips en trips koppelt de Cuber app de gasten aan een van de ervaren lokale gidsen. Kortom, Cuber is een bijzondere combinatie van eigentijds, innovatief comfort en service met de rust en puurheid van de natuur waardoor er mooie ervaringen ontstaan. En daardoor ideaal voor mensen die in alle luxe op avontuur willen.Het ‘buiten naar binnen halen’ vormt de basis voor het design van de Cuber Outdoor Suite. Zo is het kleurgebruik donker om de omgeving meer te laten shinen. De grote glazen puien zorgen voor het maximale contact met de natuur. En kan je, vanaf de bank of loungestoel een wild zwijn of edelhert spotten. En bij een heldere nacht laat je de gordijnen gewoon open en geniet vanuit je bed of onder de regendouche (met glazen plafond) van de sterrenhemel. En  bij een frissere avond steek je, op je terras, gewoon de buitenhaard aan. 

Je kan op de app diverse zaken instellen, zoals het openen en sluiten van de screens of de temperatuur van de airco. Net als een ontbijt op bed of een uitje met een lokale gids. Wil je uiteten, of lekker met de fiets op pad? Ook dat kan je met de Cuber-app.

De eerste locatie van de Cuber Outdoor Suites (i.s.w. Roompot) is in een ongerept natuurgebied in hartje Veluwe. De 30 suites staan hier op de mooiste plekken aan de rand van het Nationale park de Hoge Veluwe (Hoenderloo). En de aankomende jaren komen er nog een aantal andere locaties bij.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com