You are here: Home » Beauty » Smeer je voeten goed in!

Smeer je voeten goed in!

geschreven door Constance

We lopen veel, en nu tijdens Covid, zelfs nog meer dan voorheen. Gemiddeld loop je, in je leven, zo’n vier keer de aarde rond en dat zijn gemiddeld 3 miljard stappen. Dus je voeten hebben ook recht op verzorging. 

Ik heb zelf, bijna altijd, last van droge hielen en voetzolen en hielkloofjes en gelukkig ben ik niet de enige, want 75% van de Nederlanders heeft dezelfde klachten. Vanaf nu kan je je voeten weer gezond en fit krijgen, want het Scandinavische merk CCS is nu ook bij ons te koop.

Dit Zweedse merk werkt met een speciale ureum formule, die je huid verzacht, voedt en de natuurlijke huidbarrière versterkt. Ureum komt van nature voor in de opperhuid, waar het helpt om vocht vast te houden. Voor de dagelijkse verzorging is er
CCS Voetcrème, droge en gebarsten hielen worden weer zacht en mooi met CCS Hielklovenzalf.

Ureum is een belangrijk bestanddeel in beide producten en is geheel natuurlijk Dit ingrediënt helpt de opperhuid bij
het vasthouden van vocht, wat zorgt voor een diepe hydratatie. De voetcrème is een drie-in-een formule met 10% ureum die verzachtend en voedend werkt en tegelijkertijd de beschermende barrière van de huid versterkt. Regelmatig gebruik zorgt voor zachte, gladde voeten en de werking is klinisch bewezen.

De hielklovenzalf is speciaal ontwikkeld voor droge hielen met harde huid, eelt en kloofjes. De formule bevat een hoge dosering van 25% ureum en exfolieert, hydrateert, verzacht en versterkt de huidbarrière. Het eerste resultaat
is zichtbaar na drie dagen, na zeven dagen treedt een duidelijke verbetering op. Beide crèmes zijn goed smeerbaar en hebben een aantrekkelijke geur.

De producten van CCS worden aangeraden door podologen en zijn geschikt voor diabetici en zijn nu te koop via de website van CCS, en vanaf 15 april 2021 bij Kruidvat en Trekpleister.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com