You are here: Home » Accessoires » Miab jewels, sieraden in een flesje

Miab jewels, sieraden in een flesje

geschreven door Constance

Miab Jewels is een Nederlands sieradenmerken en alles wat je koopt wordt verpakt in een flesje waar je een persoonlijke tekst in kan toevoegen. Miab Jewels vindt nl.  belangrijk om hun sieraden extra waardevol te maken, want zij worden vaak cadeau gegeven.

De sieraden zijn dan heel leuk als cadeau voor iemand anders maar ook voor jezelf, en door de persoonlijke boodschap in het flesje geef je je sieraad een personal touch. En met deze persoonlijke boodschap is je sieraad verbonden aan jouw herinnering en dat zorgt ervoor dat je elke keer, tijdens het dragen, weer die herinnering opnieuw kan beleven.

De sieraden zijn gemaakt van sterling zilver 925, 14 k gold plated  of 14 k filled. Bij ieder sieraad staat aangegeven waar het van gemaakt is.

Maar je kan ook je eigen Miab sieraad maken. Tijdens de workshop kan je kiezen om 1 kralen ketting of 2 kralen armbanden te maken. Tijdens de workshop krijg je een hapje en een drankje en kan je ook de hele Miab collectie, op je gemak, bekijken. En je gaat naar huis met je zelfgemaakte sieraad en een goodiebag, met daarin sieraden met een minimale waarden van euro 50,00!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com