You are here: Home » Accessoires » Houten fietskrat met opties

Houten fietskrat met opties

geschreven door Constance

Je denkt waarschijnlijk, huh houten fietskratten die zijn toch al jarenlang bekend. Klopt, maar de houten fietskratten van TWO-O hebben handige opties en die wilde ik jullie niet onthouden.

TWO-O heeft 4 modellen; The Fixie, The Classic, The Transporter en The Stormchaser. Het verschil tussen The Fixie, The Classic en de The Transporter is de hoogte van de krat, deze varieert tussen de 10 en 21 cm. Maar als extra zit er in elke krat een uitsparing voor je koffie- of thee mok. Dus kan je tijdens het fietsen lekker je warme of koude drankje drinken, en kan je tussendoor je beker veilig opbergen in je krat, zonder dat de kans bestaat dat je mok omvalt én je houdt beide handen aan het stuur.

Fietskrat The Stormchaser heeft, behalve de bekerhouder nog iets extra’s, nl. een houder voor je paraplu. Zo kom je altijd droog op je bestemming aan.

De fietskratten zijn geschikt voor alle fietsen met een voordrager en als je helemaal in stijl wilt fietsen, bestel dan gelijk de mooi houten fietsbel Bella erbij. Op de bovenkant staat het plattegrond van Amsterdam gegraveerd in het hout.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com