You are here: Home » Huis & Tuin » Test; hoe lang blijft een Bloommakery boeket mooi?

Test; hoe lang blijft een Bloommakery boeket mooi?

geschreven door Constance

Ik heb in februari jl. al een artikel geschreven over de Bloommakery boeketten service. Je kunt bij hen, online, je eigen Gerbera boeket samenstellen. Dus toen ik de mogelijkheid had om een Bloommakery boeket te kopen, ben ik gelijk aan de slag gegaan, en de oplettende Lifestylelady.nl Instavolger heeft het boeket al gezien.

Dus als je lifestylelady.nl nog niet volgt op Insta, vaak krijg je daar al een preview wat er komen gaat en kan je meedoen aan exclusieve Instagram win-acties!

Vers uit de doos

Ik heb op zondagavond, 14 maart jl., een ‘large’ boeket met vaas besteld. Het mooie is dat jezelf de kleurencombinatie en de type Gerbera kan kiezen en ik wist niet dat er zoveel verschillende soorten Gerbera’s zijn. Vervolgens kreeg ik op dinsdagochtend een grote doos thuis, met daarin de bos Gerbera’s, de vaas, bloemenvoeding en instructies zodat je zo lang mogelijk van je boeket kan genieten.

1 week later
2 weken later

Er wordt door de Bloommakery beloofd dat je boeket 14 dagen blijft staan. En mocht na 1 week 10% van je bloemen niet meer goed of mooi zijn dan moet je dit melden. Na ongeveer 10 dagen waren er een paar Gerbera’s die slap gingen, dus heb ik daar een stukje van de steel afgehaald en vervolgens terug in de vaas gedaan. En ook deze hebben daarna weer staan stralen.

Afgelopen dinsdag (dus 2 dagen geleden) was mijn boeket nog prima maar vanmorgen, dus 16 dagen na ontvangst heb ik de bloemen weg gegooid. Dus de belofte dat je bos 14 dagen goed blijft, klopt helemaal.

Conclusie; ik ga absoluut vaker een Gerbera boeket bij de Bloommakery bestellen, want ze leveren top kwaliteit, je kan zelf je boeket en kleuren samenstellen en je kan 14 dagen genieten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com