You are here: Home » Architectuur » Woonwinkelen bij NADUVI

Woonwinkelen bij NADUVI

geschreven door Constance

Doordat Testman en ik zijn verhuisd tijdens de lockdown, konden we alleen online winkelen. Natuurlijk konden we een aantal spullen via click & collect kopen maar dat gold niet voor alles, zoals een bank en een stoel. Daarop zijn we gaan zoeken en kwamen we uit bij NADUVI.

NADUVI is, zoals zij zelf zeggen, dé online outlet voor (bekende) interieur-merken en zij hebben kortingen die variëren van 30 tm 80% korting. In 2000 is NADUVI genomineerd bij de Shopping Awards als ‘Beste Starter’. De merken verkopen hun voorraad via de website van NADUVI, maar de merken versturen zelf de items.

In de shop-in-shops vind je eigenlijk alles wat je huis mooier maakt; van de woonkamer, tot de badkamer en keuken, maar ook accessoires en kunst. En de merken die je bij NADUVI vindt zijn oa. Zuiver, Riverdale, Sambonet, Rivièra Maison, Eichholtz, Essenza en Daniel Hechter. En de verzending is altijd gratis!

Onze nieuwe bank (Aldo) is ontworpen door Daniel Hechter en werd pas gefabriceerd nadat wij hem hadden besteld, en wij hadden deze binnen 4 weken in huis. Dat lijkt lang, maar bij andere woonwinkels zijn wachttijden van 16 tot 18 weken heel normaal. En toen wij de bank in huis hadden ontvangen, bleek dat wij toch eigenlijk wel een mooie fauteuil misten.

En nu hadden wij al jaren een Mies Rohe Barcelona Chair look-a-like op ons verlanglijstje staan, want het is echt een geweldige klassieker. Nu is het originele model behoorlijk aan de prijs, en omdat we geen idee hadden of deze stoel ook lekker zat, waren we heel blij dat we bij NADUVI een heel voordelig exemplaar (Design Expo) zagen staan. We hebben hem op zondag besteld en 2 dagen later stond ie al bij ons in de woonkamer te stralen.

En dat zowel de stoel als de bank in smaak vallen, ze zitten beiden heel goed, blijkt wel uit het feit dat ook onze Noorse Boskatten Lotta en Noa (@dutchforestcats) beiden regelmatig in beslag nemen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com