You are here: Home » Huis & Tuin » ‘Lampen aan, inbrekers uit’ met de slimme buitenverlichting van Innr

‘Lampen aan, inbrekers uit’ met de slimme buitenverlichting van Innr

geschreven door Constance

De ‘Lampen aan, inbrekers uit’-oplossing van Innr zorgt ervoor dat je met een gerust hart, de aankomende zomerperiode, op vakantie kan gaan. Je draait je deur op slot en Innr regelt de rest.

Via de Innr-app stel je eenvoudig de slimme lampen in, zodat deze automatisch aanspringen zodra het buiten begint te schemeren en uitgaan als het “bedtijd” is. Slimme verlichting maakt het leven dus niet alleen comfortabeler, maar geeft je ook een veilig gevoel. Tijdens een vakantie, weekendje weg of gewoon een avondje buiten de deur kan het gebruik van slimme verlichting helpen om inbrekers af ​​te schrikken en je huis te beschermen tegen inbraak.

Zodra je de Innr slimme lampen eenmaal gekoppeld hebt aan de Innr-app kun je de lampen koppelen aan de diverse ruimtes en de ruimtes met 1 druk op de knop bedienen. Vervolgens geef je per ruimte aan wanneer de lampen aan moeten gaan. Zo kun je de lampen in de woonkamer en de tuin aan laten gaan als het buiten gaat schemeren. Is het “bedtijd”? Dan kun je de lampen beneden laten uitschakelen en de lampen op de bad- en slaapkamer automatisch inschakelen. Hiermee komt het nog geloofwaardiger over dat er gewoon iemand thuis is en houd je de inbrekers buiten de deur.

Ben je vergeten om je lampen in te stellen en bedenk je dit terwijl je al aan het genieten bent op je vakantieadres?  Gebruik dan de ‘vakantie’-stand die beschikbaar is in de Innr-app. Hiermee gaan de lampen automatisch aan en uit zonder dat je zelf iets in hoeft te stellen. Wil je dit toch zelf instellen en zelf de timers toevoegen? Dat kan natuurlijk ook gewoon in de app als je onderweg bent, hiervoor hoef je niet thuis te zijn.

De lampen aanzetten als je niet thuis bent klinkt als een dure grap, maar de LED lampen van Innr zijn tot wel 80% zuiniger dan traditionele lampen. Hiermee bespaar je niet alleen geld, maar is de eerste stap naar bewuster omgaan met energie gezet. Door de lampen te dimmen kun je nóg meer besparen. Als je de LED lamp van Innr dimt van 100% naar 50%, verbruikt de lamp nog maar 25% van de energie. Een aparte dimmer is niet nodig, want ook dit regel je eenvoudig draadloos in de Innr-app.

De lampen van Innr zijn er in diverse maten; E14 fitting, E27 fitting of GU10 spotjes. Maar je kunt ook kiezen voor een nieuw armatuur, zoals plafondlamp, inbouwspotjes, kastverlichting of de flexibele lichtstrip.

Inbrekers staan niet graag in de spotlights, dus met een paar slimme buitenlampen zorg je voor een nog betere bescherming van je huis. Plaats bijvoorbeeld de Smart Globes, Flex Light, Smart Pedestals of Smart Spots in de voor- en achtertuin, langs paden, in de buurt van je garage of boven de veranda, zo geef je inbrekers geen kans.


De verlichting van Innr dient gekoppeld te worden aan een bridge, zodat je de verlichting kan schakelen, dimmen of van kleur kunt veranderen. De lampen werken uiteraard met de bridge van Innr, maar ook met die van Philips Hue en Samsung SmartThings. Met een Amazon Echo 4e gen, Studio of Show 10 heb je geen aparte bridge nodig. Met de app kun je thuis, onderweg of op de vakantiebestemming de verlichting in- of uitschakelen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com