You are here: Home » Gadgets » Anker RoboVac X8 Hybrid robotstofzuiger; zuigt én dweilt

Anker RoboVac X8 Hybrid robotstofzuiger; zuigt én dweilt

geschreven door Constance

Anker Innovations, wereldwijd leider op het gebied van mobiele oplaadtechnologie en smart home-producten, brengt een nieuwe generatie robotstofzuigers op de markt, waaronder de nieuwe RoboVac X8 Hybrid

Het nieuwste lid van de RoboVac familie is nog krachtiger dankzij de Twin Turbine technologie. Door deze technologie wordt de luchtstroom versterkt, waardoor de stofzuiger in één keer meer stof opneemt, maar past ook automatisch de zuigkracht op basis van de ondergrond. En zo worden ook kruimels en dierenharen gemakkelijk van je tapijt of vloerbedekking gezogen. 

De RoboVac X8 Hybrid bevat Eufy’s nieuwe Twin Turbine-technologie met twee turbines die beide 2.000 Pascal zuigkracht genereren. Dit gecombineerd met de dynamische drukzuiging zorgt dat ook de meest lastige stofdeeltjes of haren met gemak worden opgezogen. Het vermogen om dierenharen te verwijderen is zelfs met bijna 57% toegenomen in vergelijking met de eerdere RoboVac-modellen.

Door middel van iPath-lasernavigatie maakt de X8 Hybrid een virtuele kaart van het huis en kiest de meest efficiënte schoonmaakroute, zonder dat dit vooraf ingesteld hoeft te worden. Dankzij deze kaarten weet de RoboVac waar hij moet schoonmaken, of dat nu op de begane grond, kelder of op zolder is. Slimme sensoren zorgen ervoor dat de stofzuiger om trappen heen navigeert en dat waardevolle spullen niet opgezogen worden. In de app kunnen naast de schoonmaak-gebieden ook verboden zones worden ingesteld.

Heb je een gladde vloer dan maakt de RoboVac X8 Hybrid het mogelijk om tegelijkertijd te dweilen en te stofzuigen. Hierdoor wordt het schoonmaakschema verkort en worden de vloeren niet alleen stofvrij, maar ook brandschoon. Door het extra grote waterreservoir van 250 milliliter kun je de robotstofzuiger tot wel 140 minuten laten dweilen. Het reservoir is eenvoudig te verwijderen en met water te vullen.

De RoboVac X8 Hybrid is te bedienen met spraakbesturing via Amazon Alexa of Google Assistant of de bijbehorende app.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com