You are here: Home » Gadget nieuws » Test; ROIDMI P1 Pro kruimeldief

Test; ROIDMI P1 Pro kruimeldief

geschreven door Constance

Denk je, net als ik, bij het woord kruimeldief aan een lelijk, groot en lomp apparaat dat altijd leeg is op het moment dat je hem nodig hebt? Die tijden zijn voorbij want de Roidmi P1 Pro kruimeldief (in wit en zwart) ziet er uit als een klein scheerapparaat of kan zo meedoen in de nieuwste Star Wars film!

De Roidmi P1 Pro ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook heel licht (500 gram) en is lekker handzaam (28 cm. groot). En de borstelloze motor draait 130.000 toeren per minuut en heeft een zuigkracht van 13.000 Pa en heeft daardoor 50% van de kracht van een ‘normale’ stofzuiger.

Je kan ook kiezen uit 2 zuigstanden en is ie ook nog eens een stuk stiller dan de meeste stofzuigers (<81 dB). En de P1 Pro is heel eenvoudig op te laden dmv. een USB-C kabel, en dat scheelt weer een onhandige lader. En met een volle accu kan je 24 minuten zuigen (dat zijn dus heel veel kruimels) en binnen 2,5 uur is ie weer helemaal opgeladen voor de volgende klus.

En moet je op donkere plekken zuigen, dan gaat er automatisch een LED lampje aan, zodat je goed kan zien waar er nog haren, stof en kruimels liggen. Heb je last van stofallergie, de P1 Pro heeft een extra filter waardoor stof, vuiltjes en bacteriën tot 3 micron (0,003 mm) veilig worden opgevangen en de filters zijn eenvoudig te reinigen met water. 

Dus toen ik gevraagd om de Roidmi P1 Pro te testen, hoefde ik niet te twijfelen. Zeker omdat er bij ons thuis 2 langharige Noorse  Boskatten rondlopen, die regelmatig op de eettafel en het aanrecht springen met hun zandpootjes. Verder eten we veel crackers, dus liggen er regelmatig kruimels op de grond, tafel en aanrecht. En moet ik dus mijn stofzuiger pakken om de boel schoon te maken en daar heb je niet altijd zin in.

Ik ben dan ook reuze benieuwd naar de prestaties en het uiterlijk van de Roidmi P1 Pro, dus binnenkort meer, incl een leuke actie……………….

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com