You are here: Home » Accessoires » Test; ROIDMI P1 Pro kruimeldief én winactie

Test; ROIDMI P1 Pro kruimeldief én winactie

geschreven door Constance

Oplettende Instagram én Facebook lifestylelady.nl volgers hebben hem al gezien, de test video met in de hoofdrol de ROIDMI P1 Pro kruimeldief. En zoals beloofd zou ik nog terugkomen met een uitgebreide review en een leuke actie.

De ROIDMI P1 Pro kruimeldief ziet er absoluut niet uit als een kruimeldief. Deze zijn vaak heel lelijk en lomp en die wil je niet op je ontbijt tafel zien liggen of staan. Dat is met de P1 Pro wel iets anders. Ten eerste ziet ie er niet uit als een kruimeldief, ik vind hem meer op een speaker lijken en door het mooie slanke model staat ie perfect op je eettafel. En dat is extra handig want dan hoef je niet op zoek naar je kruimeldief als je hem nodig hebt, hij staat al klaar voor gebruik.

Borsteltje in
Borsteltje uit

Om hem te gebruiken klap je de bovenkant omhoog, vervolgens doe je het borsteltje omhoog (als je dit vergeet, geen nood, maar het borsteltje beschermt je spullen tegen eventuele krasjes). Daarna druk je op de knop en je kan gaan zuigen. Als je nog een keer op de aan/uit knop drukt, krijg je nog meer zuigkracht maar ik vind standje 1 eigenlijk al voldoende.

De Roidmi P1 Pro maakt best wel wat herrie, en in stand 2 zelfs nog iets meer, en je kan het geluid vergelijken met een ‘normale’ stofzuiger. Maar de zuigkracht is ook te vergelijken met een normale stofzuiger, de kruimels en stof ‘vliegen’ de zuigmond in.

Lampje en usb-c aansluiting
LED lampje aan

Aan de onderkant zit een handig ledlampje, zodat je ook in het donker goed kan zien waar je nog moet zuigen, en ook zit daar de USB-C aansluiting. Ik heb nu al een paar dagen de Pro 1 gebruikt en tot op heden heeft ie nog niet aan de lader gelegen, dus je doet lang met een volle accu.

Opgevangen kruimels
Filter en opvangbak
De losse onderdelen

Om de P1 Pro schoon te maken, draai je de bovenkant los (kost best wat kracht) en kan je het filter en de opvangbak leegkloppen en dan is ie weer klaar voor gebruik. En het filter is ook uit te wassen

Conclusie; de Roidmi P1 Pro ziet er dus niet alleen mooi uit maar hij doet wat ie moet doen, heel goed, nl. kruimels (en stof en haren) opzuigen. Hij is niet geluidloos, dus dat is wel iets om rekening mee te houden bijv. als je kleine net slaapt, of als je ’s ochtends vroeg of ’s avonds laat nog even een kruimelklusje wilt doen. Er zitten 2  zuigstanden op de P1 Pro maar ik kan de klus prima klaren met stand 1. En het schoonmaken gaat heel eenvoudig.

Winactie; En zoals beloofd heb ik een leuke verrassing want ik mag 1 Roidmi Pro 1 kruimeldief weggeven! Dus kan jezelf ervaren hoe een kruimeldief niet alleen handig maar ook mooi kan zijn. Wat moet je doen om te winnen?

Allereerst volg je @roidmi.benelux en @lifestylelady.nl op instagram, en laat vervolgens een leuke comment achter op mijn Roidmi P1 Pro instastories of post, en vermeld daarin waar jij de Roidmi Pro 1 als eerste voor gaat gebruiken. Je hebt hiervoor 2 weken de tijd, de actie loopt tm 11 april as. (De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.)

https://www.instagram.com/p/CM5jb08pyyK/

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com