You are here: Home » Accessoires » Geef elkaar een Lovense toy cadeau!

Geef elkaar een Lovense toy cadeau!

geschreven door Constance

Of het nu om een verjaardags-, Valentijns of Kerstcadeau gaat. Het altijd weer lastig om met een origineel pakje op de proppen te komen.

Terwijl elke vrouw én man het toch heel fijn vindt om verwend te worden. Of het nu gaat om je vaste partner of om die beste vriendin die toch echt wel een oppepper nodig heeft; ze verdienen allemaal een bijzonder én origineel cadeau!

En gelukkig is de taboesfeer, die altijd rond sexshops en ondeugende speeltjes hing, helemaal verdwenen. Dus waarom verwen je je BFF of geliefde dan niet eens met een sextoy van Lovense.

Een Lovense speeltje werkt anders dan je waarschijnlijk gewend bent. Want alle producten van Lovense kan je overal ter wereld (of thuis) bedienen met de speciale Lovense app (iOS en Android). En de app werkt niet alleen op je mobiel, maar ook op je tablet of pc/laptop.

Het bijzondere van deze app is dat je je eigen vibratiepatronen kan maken of laten instellen door je geliefde én de app geeft je partner de controle over jouw toy. Hierdoor creëer je, ondanks dat je niet bij elkaar bent, toch een spannende en intieme sfeer. Maar ben je in een ondeugende bui dan je kan dit natuurlijk ook doen als je samen op pad bent, bijv. tijdens een etentje bij vrienden.

Maar je kan nog meer met de app doen. Alle Lovense sexspeeltjes hebben een sensor die ervoor zorgt dat de vibraties in hetzelfde ritme meegaan als het ritme van jou of jullie favoriete liedjes. En dat werkt ook met stemgeluid.

Er zijn verschillende type vibrators (voor de G-spot en de clitoris) maar Lovense heeft ook drie vibratie eitjes (Lush genaamd) waarvan de Lovense Lush 3 het topmodel is. En ook de eitjes zijn te bedienen d.m.v. de app.

Het Lovense Lush 3 Vibratie Eitje werkt 4x zo krachtig als andere eitjes. En door het speciale design kan je de Lush 3 nog gemakkelijk dragen. In de hoogste stand maakt dit eitje niet meer dan 45.5 dB geluid, dus je hoeft niet bang te zijn dat je omgeving iets zal merken. De Lovense Lush 3 is overal te gebruiken, zelfs onder de douche en in bad, want hij is waterproof. En hij laadt ook nog eens heel snel op.

Wil je mannelijke partner of vriend een bijzonder cadeau geven, voor het geval jij een lange tijd afwezig bent, denk dan eens aan de Lovense Max 2. Deze masturbator is voornamelijk bedoelt voor solo-seks en via de app kan je je eigen vibratie patronen (laten) maken. Maar ook de Max 2 is op afstand te bedienen (via de app) door je partner, dus zo krijgt liefde op afstand (dichtbij of veraf) een nieuwe dimensie.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com