You are here: Home » Digitale fotografie » December Cadeaumaand; leuke ideeën van Vistaprint

December Cadeaumaand; leuke ideeën van Vistaprint

geschreven door Constance

Dit jaar wordt Kerst, waarschijnlijk, weer eentje zonder familie- of vriendenetentjes of grote Oudjaarsfeesten. Maar je wilt toch een ‘samen’ gevoel krijgen. Vistaprint heeft een aantal tips voor je.

Een echte Kerstkaart op de deurmat is toch leuker dan een digitale. Je kan, met behulp van de reeds ontworpen sjablonen, aan elke kaart je eigen persoonlijke Kerst touch geven.

Heb je door de corona maatregelen je ouders of grootouders al een tijdje niet kunnen zien? Laat ze dan, in 2022, meegenieten op alle avonturen van 2021, met de foto maandkalender. Of je kiest voor een staand of hangend model, je kan bij elke maand een andere foto plaatsen. Dus kies de mooiste, leukste, ondeugendste foto’s  van je partner, kinderen, huisdieren of vakantie-hotspots en ga aan de slag. En misschien is er gelijk een familie traditie geboren; elk jaar een nieuwe kalender.

Nog steeds geen leuke kunst kunnen vinden aan de muur, of heb je een saaie gang of trapopgang? Hier past perfect een foto afgedrukt op canvas.

Vroeger had elk kind zijn of haar eigen fotoalbum, maar doordat er eigenlijk alleen nog maar foto’s gemaakt worden met mobiele telefoons wordt het uitzoeken en inplakken van foto’s bijna niet meer gedaan. Maar om toch een mooi jaaroverzicht te maken, kan je eenvoudig je digitale foto’s in een foto album laten afdrukken. 

TIP; Om al je foto cadeaus op tijd (voor Kerst) in huis te hebben moet je niet te lang wachten met bestellen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com