You are here: Home » Digitale fotografie » Lancering van 3 nieuwe Motorola smartphones

Lancering van 3 nieuwe Motorola smartphones

geschreven door Constance

Afgelopen week ben ik, in Artis, aanwezig geweest bij de, intieme, lancering van de 3 nieuwste Motorola smartphones; de Moto G8 Plus, de Motorola One Macro en de Moto E6 Play.

Zoals jullie weten ben ik een fan van Motorola, en de reden is heel simpel, je krijgt echt value for money. En zij leveren al een goede smartphone vanaf euro 99,00!

Moto E6 Play

Met dit budgetvriendelijke model trap ik af, want voor minder dan honderd euro ben je de gelukkige bezitter van de Moto E6 Play. Dit model heeft een 5,5 inch-scherm en aan de achterkant zit een vingerafdrukscanner, en aan de voorkant zelfs gezichtsherkenning.

De E6 Play heeft 32 GB intern geheugen en je kunt dit uitbreiden dmv. een externe microSD kaart (max. 256 GB). Hij wordt geleverd met een 3000 mAh en een fm-radio (yeah!!) en een hoofdtelefoonaansluiting.

Aan de achterkant zit een camera met 13mp en aan de voorkant een 5mp camera. En de E6 Play is er in 2 kleuren, steel black en ocean blue.

Motorola One Macro

Voor honderd euro meer koop je Motorola One Macro, en dit is een toestel dat de fanatieke fotograaf moet gaan verleiden.

Want de One Macro heeft momenteel de beste camera in deze prijsklasse. En kan je echte macro foto’s maken, want de speciale Macro Vision camera haalt objecten wel 5x dichterbij dan normaal.

Deze vlinders zijn gefotografeerd in Artis met de macrostand

Je krijgt een 4000 mAh accu, 6.2 inch Max Vision (19:9) HD+ beelscherm en 64GB intern geheugen (uit te breiden tot 512GB). En ook de One Macro heeft een FM-radio en is waterafstotend.

In de doos vind je ook een snellader, waarmee je binnen 15 minuten je toestel weer 8 uur kan gebruiken. En de kleuren zijn ultra blue en ultra violet.

 

Moto G8 Play

In de G-serie vind je de duurste Motorola modellen, maar die prijzen vallen relatief mee, want de G8 Play kost € 269,00 en dit model is 3 dagen geleden (14 november jl.) gelanceerd. En ik heb een toestel ontvangen voor een test, dus hou lifestylelady.nl en instagram in de gaten.

De Moto G8 Plus heeft een 6.3 inch full hd+-scherm en alleen aan de bovenkant zit een kleine inkeping (voor de gezichtsherkenning) dus de rest is een actief beeldscherm.

Vind je macro fotografie niet belangrijk maar wil je wel een goede camera? De G8 Play heeft er 3! Een 48 mp camera aan de achterkant, incl een 16 mp actioncam en een 5 mp dieptesensor. Deze is bedoelt voor het maken van portretfoto’s. En de camera aan de voorkant heeft 25 mp.  En de G8 Play is waterafstotend.

De accucapaciteit is 4000 mAh, incl. een TurboPower lader. Het interne geheugen is 64GB dat ook uit te breiden is 512GB. Ook ontbreekt de FM-radio niet en kan je muziek luisteren, via de speakers luisteren, met Dolby Audio. En de G8 Play is er in cosmic blue en crystal pink.

Mijn review over de Moto G8 Play lees je binnenkort lezen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com