You are here: Home » Accessoires » SodaStream lanceert speciale feestdagen editie

SodaStream lanceert speciale feestdagen editie

geschreven door Constance

Mijn vaste lezeressen en lezers weten het inmiddels al lang, Testman en ik zijn fan van de SodaStream en speciaal voor de feestdagen heeft SodaStream de Limited ‘Gold Edition’ gelanceerd. Dit is een glamourous uitvoering van het bekende bruiswatertoestel.

De stijlvolle witte Spirit en de bijhorende hervulbare fles zijn vanaf nu tijdelijk beschikbaar met gouden of rosé gouden kleuraccenten. Een perfect cadeau, want volgens onderzoek van SodaStream moeten kerstcadeau’s namelijk voldoen aan twee eisen: ze moeten milieuvriendelijk en praktisch zijn.

Iedereen vindt het belangrijker dat de geschenken die ze kopen goed zijn voor het milieu, en zijn bereid om daar een financiële inspanning voor te doen. Met een herbruikbare SodaStream-fles kun je duizenden plastic wegwerpflessen besparen, en dat komt tegemoet aan die wens.

Verder blijkt ook dat er voorkeur een cadeau gegeven wordt dat ons leven vergemakkelijkt en ook dat is een van de kwaliteiten van SodaStream; sleuren met water verpakt in wegwerpflessen hoeft niet meer, en je maakt kraanwater met één druk op de knop bruisend.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com