You are here: Home » Eten & koken » CRISP & Chef Michiel van der Eerde koken samen een kerstmenu

CRISP & Chef Michiel van der Eerde koken samen een kerstmenu

geschreven door Constance

Crisp, de supermarkt-app voor heerlijk vers eten, lanceert een culinair kerstmenu in samenwerking met Chef Michiel van der Eerde. In het menu komen de beste, verse ingrediënten van Crisp samen met de kennis en kunde van deze topchef. Zo kan jezelf deze kerst zelf de sterren van de hemel koken. 

Michiel van der Eerde runt verschillende succesvolle restaurantconcepten in Amsterdam en is bekend van het programma Masterchef. Hij staat voor creativiteit, rock’n roll in de keuken, verrassende smaken, maar bovenal: kwaliteit op het bord. Samen met Crisp dook hij de keuken in om dit feestelijke menu te ontwikkelen. Het werd een menu dat aards én feestelijk is, klassiek én onalledaags. Denk daarbij aan steak tartare met Michiel’s signature baconmayonaise, maar ook aan pappardelle van paddenstoelen met truffelroom met echte truffel, en een pompoencrumble met pompoenroomijs. De thuiskok die graag kookt met fantastische ingrediënten, gaat hier volop van genieten.

Het menu biedt keuze tussen drie voor- of tussengerechten (oesters met zeekraalcrème en komkommersalsa/zachtgegaarde knolselderij met hollandaisesaus en hazelnoten/steak tartare met baconmayonaise en kropsla), drie feestelijke hoofdgerechten (gekonfijte eendenbout met zuurkool en cavolo nero/papardelle van koningsboleet met kabeljauwfilet en truffelroom van echte truffel/papardelle van koningsboleet met truffelroom van echte truffel) en twee desserts (pompoencrumble met pecannoten en pompoenroomijs/kastanjemousse met amandelen en koffiesiroop) met het beste van wat de winter te bieden heeft. Elk gerecht is geportioneerd voor twee personen en kan ook apart van het menu worden besteld. De baconmayonaise en zeekraalcrème zijn van Michiels hand en worden kant-en-klaar bij de bijbehorende gerechten bezorgd.

Bestellen gaat met gemak, zoals je van Crisp gewend zijn. De benodigde ingrediënten voor ieder gerecht leg je met één klik in het boodschappenmandje. Michiels recepten (en praktische tips) staan klaar in de app. Daarnaast ontvangen klanten bij hun kerstbestelling een handig boekje met alle recepten.  Alle gerechten van het Crisp-kerstmenu zijn vanaf vandaag te bestellen, en worden voor kerst tot in de keuken bezorgd.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com