You are here: Home » Accessoires » December cadeautip; Smart Connect producten bij Action

December cadeautip; Smart Connect producten bij Action

geschreven door Constance

Al enige jaren hebben Testman en ik de lampen van Hue in huis hangen. En wij zijn er ook al helemaal aan gewend om, met behulp van Google Home, de lampen aan en uit te schakelen. Sterker, een tijdje geleden werd ik, midden in de nacht, wakker in mijn hotel in Calgary. Alle lichten waren nog aan, en ik riep door mijn hotelkamer; ‘hey google, doe lampen uit’ en je raad het al, er gebeurde helemaal niks.

Nu zijn Hue lampen best kostbaar in aanschaf, en dan is het altijd leuk als je zeer voordelige alternatieven tegenkomt. En dan ben je bij Action aan het juiste adres want zij verkopen de LSC Smart Connect producten.

De LSC Smart Connect serie bestaat uit LED lampen (in diverse soorten en kleuren), LED strips en plafonnière. Het pakket bestaat verder uit een afstandsbediening, bewegingsmelder, deursensor, een slimme sirene en een slimme stekker. En het gehele systeem is te bedienen met een app (iOS en Android).

De lampen;

Het assortiment lampen is bijzonder groot. Wat dacht je van bijzonder mooie filament lamp, dit is een LED lamp (E27 fitting) die eruit ziet als een antieke klassieke gloeilamp. Daardoor is dit type gloeilamp heel mooi in een glazen of doorzichtige lampenkap. En je kan de helderheid en de kleur instellen via de app, de afstandsbediening, Google Home of Amazon Alexa. Er zijn 3 modellen; een normaal, een groot en een peervormig model.                                                                                                                                                                  De LSC Smart LED multicolor lamp ken je waarschijnlijk wel als de zgn. HUE lamp. Je kunt bij deze lampen de kleur en de sterkte aanpassen en ze zijn er met een E14 en een E27 fitting. Verder kan je deze serie ook uitbreiden met de multicolor LEDstrip. Je legt deze bijv. achter je tv, bankstel of op je keukenkastjes.                  Heb je spotjes in je plafond? Dan heeft Action hiervoor een oplossing, nl. de GU10 multicolor spot en zelfs een bijpassende plafonnière. En ook bij deze lampen kan je de helderheid en de kleuren aanpassen.

De accessoires;

De Smart Connect Smart Remote is de afstandsbediening waarmee je alle lampen uit het systeem kan bedienen, zoals dimmen en in- of uitschakelen. En een ‘bridge’ is niet nodig, hij werkt gewoon via wifi.
De bewegingsmelder is te combineren met de lampen en de bijbehorende sirene. En je kunt hem bedienen met behulp van de smartphone app.                                                                                                                                   Met de deursensor kan je, bij binnenkomst, automatisch je lampen aan laten gaan en ook is ie te koppelen aan  de bewegingsmelder.                                                                                                                                                          Is een alarminstallatie teveel van het goede maar wil je bij het opengaan van de voordeur, als je niet thuis bent, een alarm laten afgaan. Koop dan de sirene van de Smart Connect serie. En je hoeft alleen maar de stekker in het stopcontact te steken.                                                                                                                                  En tenslotte is er nog de slimme stekker. En hiermee maak je van elk ‘niet slim’ apparaat een slimme variant. Dit kan bij lampen, maar ook je koffiemachine, boiler of broodrooster. En dan is alles  ook te bedienen via Google.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com