Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Test; Samsung Tab S4 Test; Samsung Tab S4
  • Test; Samsung Level Box Slim Test; Samsung Level Box Slim
  • Test; Samsung Level Box Slim speaker Test; Samsung Level Box Slim speaker
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360 Test; Samsung Galaxy S7 en Samsung Gear 360
  • Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones Sony EXTRA BASS Sports Bluetooth In-ear Headphones
ladygadgets

Print je foto’s met de Samsung Image Stamp

Het is alweer 3 jaar geleden dat ik de LG Photo Printer Popo  getest heb, en dat was een mobiele printer waarmee je, dmv. NFC, heel gemakkelijk en snel foto’s van je mobiele telefoon kon printen. Een echt doorslaand succes is het niet geworden en daarom was ik ook verbaasd dat Samsung een gelijksoortig apparaat heeft gelanceerd, de Image Stamp (vanaf maart as. verkrijgbaar).

Image-Stamp-Level-Box-Accessories_Main_2

Met de Samsung Image Stamp, in sky blue en pink, druk je foto’s op ieder gewenst moment af met exact hetzelfde formaat dat te zien is op het scherm van je smartphone. Je selecteert een foto via de app Image Stamp en legt je smartphone bovenop de printer en het beeld wordt direct afgedrukt via NFC. Je kunt de printer ook via Wi-Fi met je smartphone verbinden. De printer is zo compact dat hij probleemloos in je zak of tas past.

De Image Stamp is uniek, volgens Samsung. Wat waar andere mobiele printers met een printverhouding van 3:2 normaal gesproken vereisen dat je het beeld cropt, zorgt de nieuwe mobiele printer van Samsung dat de beelden precies zo worden afgedrukt als op je scherm. Het formaat is 98×56 mm en de resolutie is 336 dpi. Niets gaat verloren, je krijgt precies de snapshots die je wilt.

Met de Image Stamp kun je QR codes op je foto’s printen. Zodra je de code scant, krijg je direct relevante informatie te zien, bijvoorbeeld wanneer de foto is gemaakt. Ook drukt de digitale printer business cards en door jouw ontworpen boekenleggers af. Print je op stickerpapier, dan heb je een fotosticker helemaal naar je eigen smaak.

Samsung-Image-Stamp_01

Nu vraag ik me echt af wat het verschil is met de LG POPO en de Samsung Image Stamp want beide apparaten drukken foto’s a-la-minute af, incl. een QR code en dmv. NFC. Het enige verschil dat ik heb kunnen ontdekken is dat de Image Stamp Wifi heeft en dat had de POPO niet. Ik was indertijd wel enthousiast over de POPO maar vond de prijs van het fotopapier een groot nadeel en ik ben dan ook erg benieuwd naar de prijs van fotopapier van de Samsung.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?