You are here: Home » Accessoires » Print je foto’s met de Samsung Image Stamp

Print je foto’s met de Samsung Image Stamp

geschreven door Constance

Het is alweer 3 jaar geleden dat ik de LG Photo Printer Popo  getest heb, en dat was een mobiele printer waarmee je, dmv. NFC, heel gemakkelijk en snel foto’s van je mobiele telefoon kon printen. Een echt doorslaand succes is het niet geworden en daarom was ik ook verbaasd dat Samsung een gelijksoortig apparaat heeft gelanceerd, de Image Stamp (vanaf maart as. verkrijgbaar).

Image-Stamp-Level-Box-Accessories_Main_2

Met de Samsung Image Stamp, in sky blue en pink, druk je foto’s op ieder gewenst moment af met exact hetzelfde formaat dat te zien is op het scherm van je smartphone. Je selecteert een foto via de app Image Stamp en legt je smartphone bovenop de printer en het beeld wordt direct afgedrukt via NFC. Je kunt de printer ook via Wi-Fi met je smartphone verbinden. De printer is zo compact dat hij probleemloos in je zak of tas past.

De Image Stamp is uniek, volgens Samsung. Wat waar andere mobiele printers met een printverhouding van 3:2 normaal gesproken vereisen dat je het beeld cropt, zorgt de nieuwe mobiele printer van Samsung dat de beelden precies zo worden afgedrukt als op je scherm. Het formaat is 98×56 mm en de resolutie is 336 dpi. Niets gaat verloren, je krijgt precies de snapshots die je wilt.

Met de Image Stamp kun je QR codes op je foto’s printen. Zodra je de code scant, krijg je direct relevante informatie te zien, bijvoorbeeld wanneer de foto is gemaakt. Ook drukt de digitale printer business cards en door jouw ontworpen boekenleggers af. Print je op stickerpapier, dan heb je een fotosticker helemaal naar je eigen smaak.

Samsung-Image-Stamp_01

Nu vraag ik me echt af wat het verschil is met de LG POPO en de Samsung Image Stamp want beide apparaten drukken foto’s a-la-minute af, incl. een QR code en dmv. NFC. Het enige verschil dat ik heb kunnen ontdekken is dat de Image Stamp Wifi heeft en dat had de POPO niet. Ik was indertijd wel enthousiast over de POPO maar vond de prijs van het fotopapier een groot nadeel en ik ben dan ook erg benieuwd naar de prijs van fotopapier van de Samsung.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com