You are here: Home » Ladygadgets » Test; Philips 24-inch full hd led-tv

Test; Philips 24-inch full hd led-tv

geschreven door Constance

Ik ben door Philips gevraagd of ik, als Philips tv-kijker, eens een klein formaat LCD-tv wilde testen. En dat heb ik gedaan, ik ben aan de slag gegaan met de Philips 24PFS5231/12. Dit is een kleine model full hd led-tv, het scherm is 24 inch, en hierdoor is ie perfect voor de keuken, kinderkamer of op de camping of camper.

24PFS5231_12-_FP-global-001

Het 1e dat me opviel toen ik deze tv uit de doos haalde was dat ie heel licht en handzaam is, maw. je kunt deze televisie gemakkelijk verplaatsen en dat kan een extra reden zijn om deze tv te kopen. Het scherm van 24 inch (60 centimeter) is groot genoeg om full hd uitzendingen te kunnen bekijken, maar voor in de woonkamer is ie echt te klein.  En het geluid is prima, wat de Philips 24PFS5231 heeft een ingebouwde bluetooth speaker en je kan al je BT devices (laptop, tablet, smartphone) met deze speaker koppelen.

24PFS5231_12-COP-global-001

Aan de achterkant van het scherm zitten alle aansluitingen, zoals een usb-poort, hdmi-poort, een aansluiting voor een headset, een sleuf voor een kaart voor digitale televisie en aansluitingen voor scart, vga en aux kabels.

 

Je stelt de tv dmv. de afstandsbediening, en net als alle andere Philips toestellen, wordt je stap voor stap door de handleiding geleid en is je tv binnen no-time ingesteld en kan je kijken. Deze televisie is geen smart tv, en nu ben ik daar geen fan van, maar ik had het wel fijn gevonden als deze tv wel wifi had gehad. Want dit is nu bij uitstek een formaat tv dat je overal wil (en kan) neerzetten en met wifi hoef je geen rekening met kabelaansluitingen te houden.

24PFS5231_12-RTP-global-001

Conclusie; het is een leuke én handige tv, die perfect geschikt is voor ‘erbij’, dus in de kinderkamer, in de keuken, op de camping of boot. De beeldkwaliteit is, zoals je van Philips gewend bent, goed en dat geldt ook voor het geluid. Ik vind het wel een gemis dat er geen wifi in deze tv zit, want wifi is voor dit soort tv’s wel heel handig. Maar als je dat geen bezwaar vindt, en wil een klein model tv kopen dan is de 24PFS5231/12 zeker de aanschaf waard, je krijgt nl. veel waar voor je geld. Hij is ook lekker licht en daardoor heel flexibel en overal te neer te zeten.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com