You are here: Home » Accessoires » Test; Moto Z2 Force en Motomods

Test; Moto Z2 Force en Motomods

geschreven door Constance

Afgelopen vrijdag heb ik een bijzonder testpakket binnengekregen, nl. de Moto Z2 Force Smartphone en ook een 5-tal Motomods. Want dat is het bijzondere aan de Moto Smartphones, je kan ze nl. uitbreiden met allerlei verschillende mods.

De Moto Z2 Force is het vlaggenschip uit de Moto serie en heeft een 5.5” inch-oledscherm. En ‘Force’ staat voor het feit dat het toestel is voorzien van een extra sterke laag waardoor deze telefoon nooit kapot kan vallen. Er zit een dubbele 12 MP camera op het toestel en heeft een accu van 2730 mAh. (Meer specs kan je nalezen op de website van Motorola.)

Je kan, op de achterkant van alle Moto Z modellen, Mods klikken, en ik heb er 5 toegestuurd gekregen; allereerst de Moto 360 camera, de Moto Gamepad, het Moto Turbopower pack, de JBL Soundboost Speaker en de Hasselblad True zoom. Er zijn nog 3 andere Mods beschikbaar (die ik niet ga testen) en dat zijn het Moto Power Pack, de Moto Insta-Share Projector en het Incipio offGRID Power Pack. Ik zal een korte uitleg geven van de functies van de verschillende testmods.

Met de klok mee; het Powerpack, de JBL speaker, het Gamepack, de Hasselblad zoom camera, de Moto Z2 Force en de 360 graden camera.

De Moto 360 camera heeft 2 camera’s, die allebei een lens die een beeldhoek van 150 graden heeft. Dat stelt de module in staat om 360-gradenvideo’s te maken en deze beelden gelijk weer te delen naar oa. social media.

De Moto Gamepad is een console waar je je Moto Z2 Force inklikt en hierdoor verandert je smartphone in een gameconsole. Hij heeft dubbele sticks, een D-pad en 4 actieknoppen en mbv. de ingebouwde 1035 mAh batterij kan je 8 uur gamen.

Het Moto Turbopower pack is supersnelle accu die niet alleen je Moto Z snel oplaadt maar als ie zelf ook leeg is, binnen 20 minuten aan de lader weer 50% oplaad capaciteit heeft.

Met de JBL SoundBoost Speaker heb je altijd een speaker bij, met de geluidskwaliteit van JBL. Door de ingebouwde staander kan je je telefoon rechtop zetten. De speaker heeft een ingebouwde accu waardoor je 10 uur lang naar muziek kan luisteren zonder dat het ten koste gaat van de accu van je Moto Z.

De Hasselblad True Zoom camera heeft een 10X optische zoom en met de Xenon-flits krijg je geweldige foto’s, zelfs bij weinig licht. Je kan kiezen uit veel verschillende soorten opnames, zoals panorama, video, nachtfoto’s (landschap en portret), sport, landschap en een portret met achtergrondverlichting.

Zoals ik al schreef is de Moto Z2 Force het paradepaardje van Motorola, maar wist je dat je al een Motorola rond de honderd euro kan kopen? Dus wil je dus niet teveel geld uitgeven aan een nieuwe smartphone maar wil je wel iets goeds in handen hebben? Dan is de Moto C Plus een hele mooie en voordelige keuze voor je, en hij heeft maar liefst een accu van 4000 mAH!

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Test; Moto Z2 Force en Moto Mods - Lifestylelady.nl 21 januari 2018 - 15:36

[…] Test; Moto Z2 Force en Motomods […]

Reageer

Laat een reactie acter

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?