Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019 Kom in de vakantiestemming met de IKEA SOMMAR collectie 2019
  • IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent IKEA rolgordijnen werken samen met Google Assistent
  • IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie IKEA lanceert haar nieuwste SOMMAR collectie
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
  • Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm Een sprankelende verschijning, met CATRICE limited edition Glitter Storm
  • De feestdagen IKEA collectie De feestdagen IKEA collectie
wonen

‘B. Who You Are’ IKEA werkt samen met modeactiviste Bea Åkerlund

Hij is spraakmakend, edgy en over the top! De limited collectie van IKEA en modeactiviste Bea Åkerlund zit vol glamour en energie.  De ontwerpster en styliste van popsterren als Beyoncé en Lady Gaga laat voor het eerst haar magie los op de interieurwereld.

Het resultaat: OMEDELBAR, een collectie met 35 excentrieke producten, waarbij alles draait om creativiteit en individualisme. Van grote glazen hoeden tot lipvormige kussens en een 3D-geprinte hand voor je sieraden. Deze limited collectie is vanaf maart 2018 verkrijgbaar bij alle IKEA winkels.

[youtube]https://youtu.be/FLZ9vwWKLhI[/youtube]

Niets is wat het lijkt in de OMEDELBAR collectie. De hoge hoed, rijglaars en kroon zijn niet om aan te trekken, maar doen dienst als vaas of schaal. Wat modeaccessoires doen voor een outfit, doen deze items voor je interieur.

En laat je kleding, accessoires en persoonlijkheid zien met het industriële gouden kledingrek, bijpassende kleerhangers, stijlvolle schoenenboxen en zwart-wit gestreepte opbergdozen.


Het motto van Bea Åkerlund is dan ook ‘B. who you are’ en de ledlamp herinnert je daar elke dag aan. Voeg glamour toe met de lichtgevende “designertas” en klassieke zwarte hanglampen.


Verder brengt Bea Åkerlund de mode- en interieurwereld op geheel eigen wijze samen en een mooi voorbeeld is de fashionable fauteuil met stoere gouden studs en rijgveters en maak het af met de bijpassende poef met opbergruimte.


Wat denk je van een zwart handje of een gouden zakhorloge aan de muur? Alles kan in de wereld van OMEDELBAR. De hand laat niet alleen je sieraden schitteren, maar is ook het eerste 3D-geprinte product van IKEA dat op grote schaal is geproduceerd.


Bea Åkerlund haar signature zijn haar rode lippen. En schitteren op de dekbedovertrekken en bijpassende kussens. En maak je interieur af met het kleed met de panterprint en het opvallende behang en je slaapkamer zal nooit meer hetzelfde zijn.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?