Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone As. donderdag bij Aldi; Sony Xperia XA1 Plus smartphone
  • Haarvangers voor in de wasmachine Haarvangers voor in de wasmachine
  • Test; Doe de was met Less Test; Doe de was met Less
  • Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi Zaterdag 29 juli is ie er weer, de Aldi Jacuzzi
  • Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015 Nanna van Blaaderen armband voor Wool Week 2015
  • Indesit wasmachine en droger in-een Indesit wasmachine en droger in-een
shoppen

Aldi verkoopt een Medion wasmachine

Gisteren lagen de nieuwe reclamefolders bij mij op de deurmat en zoals altijd zat daar ook de Aldi folder bij. En ze verkopen aankomende zaterdag nu eens geen laptop of pc’s maar een wasmachine en nog wel eentje met energieklasse A+++.

De Medion wasmachine heeft een koolborstelloze motor en je kan gebruik maken van een uitgestelde startfunctie. De trommel heeft een inhoud van 8 kg. en de centrifuge heeft een toerental van 1400. En met het geluid zit het ook wel goed, tijdens het wassen is het niveau 50 dB en tijdens het centrifugeren 74 dB.

Op de Medion MD 37352 krijg je 3 jaar garantie en hij kost slechts euro 379 en is vanaf as. zaterdag 13 januari te koop bij de Aldi maar ook hier geldt, zoals altijd, op = op.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?