You are here: Home » Aldi » Aldi verkoopt een Medion wasmachine

Aldi verkoopt een Medion wasmachine

geschreven door Constance

Gisteren lagen de nieuwe reclamefolders bij mij op de deurmat en zoals altijd zat daar ook de Aldi folder bij. En ze verkopen aankomende zaterdag nu eens geen laptop of pc’s maar een wasmachine en nog wel eentje met energieklasse A+++.

De Medion wasmachine heeft een koolborstelloze motor en je kan gebruik maken van een uitgestelde startfunctie. De trommel heeft een inhoud van 8 kg. en de centrifuge heeft een toerental van 1400. En met het geluid zit het ook wel goed, tijdens het wassen is het niveau 50 dB en tijdens het centrifugeren 74 dB.

Op de Medion MD 37352 krijg je 3 jaar garantie en hij kost slechts euro 379 en is vanaf as. zaterdag 13 januari te koop bij de Aldi maar ook hier geldt, zoals altijd, op = op.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com