You are here: Home » Beauty » Test; Doe de split in 4 weken

Test; Doe de split in 4 weken

geschreven door Constance

Ik heb weer een aantal goede voornemens gemaakt en 1 daarvan is om de split te leren, in slechts 4 weken tijd. En dat ga ik doen met behulp van het boek; Doe de split in 4 weken.

De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met ‘Doe de split in vier weken’ in 4 weken de split te doen. Want, volgens haar, kan iedereen de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts 5 minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren. Behalve dat het leuk is, levert het ook gezondheidsvoordelen op, zoals flexibiliteit, minder lagerugpijn, een betere bloedsomloop en een strakkere buik.

Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met dit revolutionaire programma van Eiko kunnen mensen van alle leeftijden en elk fitnessniveau ongelooflijke resultaten boeken en dit boek is een megabestseller in Japan met meer dan 1,3 miljoen verkochte exemplaren.

Ik ga dit weekend starten en ik ben dan ook reuze benieuwd of ik over 4 weken vanaf nu inderdaad split kan doen.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Marja 5 februari 2018 - 10:37

En? Al resultaat geboekt?

Reageer
Constance 10 februari 2018 - 15:08

Helaas is het me niet gelukt om gelijk te gaan beginnen, doordat ik een kleine blessure heb opgelopen. Maar aankomende week ga ik weer aan de slag.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com