Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • HAPPY SPIRIT DAYS 2019 HAPPY SPIRIT DAYS 2019
  • Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’ Rituals lanceert nieuwe lente/zomercollectie ‘soulwear’
  • Nieuwe smaken YOGI TEA Nieuwe smaken YOGI TEA
  • Nieuwe wintercollectie van Xsensible Nieuwe wintercollectie van Xsensible
  • Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear Rituals lanceert haar herfst-/wintercollectie soulwear
  • Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days Moederdag cadeautip; Win kaarten voor Happy Spirit Days
shoppen

Test; Doe de split in 4 weken

Ik heb weer een aantal goede voornemens gemaakt en 1 daarvan is om de split te leren, in slechts 4 weken tijd. En dat ga ik doen met behulp van het boek; Doe de split in 4 weken.

De Japanse yogadocent Eiko, koningin van de split, leert je met ‘Doe de split in vier weken’ in 4 weken de split te doen. Want, volgens haar, kan iedereen de split doen: jong, oud, lenig of stijf! Met slechts 5 minuten stretchen per dag kun ook jij je flexibiliteit verbeteren. Behalve dat het leuk is, levert het ook gezondheidsvoordelen op, zoals flexibiliteit, minder lagerugpijn, een betere bloedsomloop en een strakkere buik.

Te mooi om waar te zijn? Dat is het niet. Met dit revolutionaire programma van Eiko kunnen mensen van alle leeftijden en elk fitnessniveau ongelooflijke resultaten boeken en dit boek is een megabestseller in Japan met meer dan 1,3 miljoen verkochte exemplaren.

Ik ga dit weekend starten en ik ben dan ook reuze benieuwd of ik over 4 weken vanaf nu inderdaad split kan doen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?