Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event Verzekeraar onna-onna organiseert Auto te Water event
  • Permanente ontharing met Remington i-Light Permanente ontharing met Remington i-Light
  • Liu Jo lanceert haar eerste parfum Liu Jo lanceert haar eerste parfum
  • Moederdag tip; Cadeau app voor mannen Moederdag tip; Cadeau app voor mannen
  • Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen Nieuwe Nintendo 3DS XL games, speciaal voor vrouwen
  • Thule introduceert cameratas Thule introduceert cameratas
shoppen

Tiny Miracles vazen

We zitten alweer een paar dagen in het nieuwe jaar en ik vind het tijd dat we eens gaan kijken wat wij allemaal hebben in vergelijking met mensen die leven in armoede. En hoe mooi is het niet dat wij hen kunnen helpen dmv. het kopen van een van de vazen van Tiny Miracles. Zo geef je jezelf, of iemand anders, een mooi cadeau en krijg je ook nog eens een goed gevoel.


2018 wordt voor Tiny Miracles een jaar vol nieuwe verrassende prints voor op de bekende design vazen, maar er staan ook allerlei nieuwe producten klaar. De Tiny Miracles Foundation is opgericht door Laurien Meuter, nadat ze na een ernstig ongeluk haar werk als bankier omruilde voor iets van meer betekenis. In de sloppenwijken van Mumbia, India, begon ze met het ondersteunen van arme families door de scholing van kinderen te financieren. Niet veel later begon haar samenwerking met Pepe Heykoop en zetten ze een sociale onderneming op naast de Foundation.


Dankzij het produceren van high-end producten ontstaat er werk, en dat werk zorgt voor onafhankelijkheid door middel van loon. Vandaag zorgt Tiny Miracles niet alleen voor werk voor meer dan 100 Indiase vrouwen, maar zijn ook de levensomstandigheden van 700 mensen drastisch verbeterd. De droom is dat deze community in 2020 uit de armoede kan ontsnappen en ze dan leven als zelfvoorzienende burgers in de middenklasse.


De producten van Tiny Miracles stijgen uit boven het fairtrade verhaal: het zijn prachtige ontwerpen, innovatief in het gebruik van materialen, en origineel. Er is dus voordeel aan alle kanten. In de sloppenwijken worden mensen geholpen aan werk en onafhankelijkheid, en aan de andere kant worden er ontzettend mooie ontwerpen verkocht in high-end winkels over de hele wereld.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?