You are here: Home » Beauty » De Seahorse Plankton lijn van Beauty Kitchen breidt uit

De Seahorse Plankton lijn van Beauty Kitchen breidt uit

geschreven door Constance

De fans van de Beauty Kitchen Seahorse Plankton lijn kunnen zich verheugen: het 100% natuurlijke cosmeticamerk heeft een nieuwe reeks producten aan het assortiment toegevoegd! Net als bij de reeds bestaande producten, zorgen deze nieuwelingen voor een mooie, gladde huid met een natuurlijke glans met een heerlijke frisse geur. (Deze nieuwe producten liggen vanaf februari as. in de winkels.)


Het Seahorse Sleeping Beauty Knight Rescue Mask zorgt ervoor dat je huid terwijl je slaapt herstelt en
verstevigt. Voor een optimaal resultaat: breng het masker aan op een gereinigd gezicht en de
hals. Laat de rijke textuur de gehele nacht intrekken terwijl de geur je ontspant en geniet van
het frisse resultaat in de ochtend.

Seahorse Plankton Eye Lift & Lumination Serum bevat biologische microalgen en 100% natuurlijke ingrediënten die ervoor zorgen dat de tere oogcontour intensief wordt gehydrateerd en beschermd tegen veroudering. Gebruik het serum na het verwijderen van je oogmake-up. Breng het voor je gaat slapen aan op de oogcontour, oogleden en het voorhoofd en je ontwaakt met een frisse oogopslag.

Seahorse Plankton Active Infusion Hydrating Mist bevat essentiële oliën die de huid hydrateren en geven je een verfrissende boost: alsof je een zeebriesje voelt. De spray heeft een fijne geur en is ieder moment van de dag te gebruiken op het gezicht en is tevens geschikt voor de lichaamshuid. Schudden voor gebruik.

Seahorse Plankton Transformation Body Cream doet wat het belooft: het helpt je binnen 24 uur aan een stevigere huid! Neem een ruime hoeveelheid van de crème en masseer deze op de heupen, dijen, buik, billen, middel en armen tot de crème volledig is opgenomen. De volgende dag is de huid al steviger en gladder en ziet er egaler uit.

Seahorse Plankton 60 Second Manicure is een heerlijk geurende scrub voor handen en nagels. De
scrub heeft een reinigende en hydraterende werking dankzij aromatische oliën en Himalaya-zout. Binnen een minuut zijn je handen en nagels intensief gereinigd, gescrubd en verzorgd!

Seahorse Plankton Brilliance Hand & Nail Cream zorgt ervoor dat de huid van je handen herstelt en weer zacht en soepel aanvoelt. Ook nagels knappen zienderogen op.

Seahorse Plankton Sustainable Beauty Wipes zijn perfect om mee te nemen in je tas om make-up te verwijderen of gewoon om je huid te verfrissen. De doekjes zijn gemaakt van biologisch katoen en 100%
natuurlijke ingrediënten. De doekjes zijn volledig composteerbaar dus kunnen in de compostbak of anders in de vuinisbak. Spoel ze echter niet door het toilet!


Beauty Kitchen Seahorse Plankton #SaveStan Skincare Treasures set en met deze aankoop steun je de Seahorse Trust: je adopteert namelijk voor vier maanden een zeepaardje via de Seahorse Trust! De set bevat de High Definition Facial Oil, de Everlasting Radiance Moisturizer en het 5 Minute Miracle Mask.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com