You are here: Home » Beauty » Trekpleister make-up actie 1 + 1 gratis

Trekpleister make-up actie 1 + 1 gratis

geschreven door Constance

Alle dames die dol zijn op voordeeltjes en haar make-up collectie wil aanvullen moeten even opletten want Trekpleister heeft dit aankomende vrijdag een bijzondere make-up actie. Het is weer tijd voor de bekende 1+1 gratis op alle make-up merken (m.u.v. Catrice en essence).

Maw. as. vrijdag, 27 september, krijg je op (dus bijna) alle make-up artikelen ‘en merken die je bij Trekpleister koopt, er 1 gratis. En dat kan je doen in de winkel, maar ook online. Wel zo gemakkelijk en snel!

Zo kan je alvast je herfst/wintervoorraad aanvullen, in de nieuwe najaarskleuren. Of je vriendin, zus of moeder verrassen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?