You are here: Home » Beauty » Trekpleister make-up actie 1 + 1 gratis

Trekpleister make-up actie 1 + 1 gratis

geschreven door Constance

Alle dames die dol zijn op voordeeltjes en haar make-up collectie wil aanvullen moeten even opletten want Trekpleister heeft dit aankomende vrijdag een bijzondere make-up actie. Het is weer tijd voor de bekende 1+1 gratis op alle make-up merken (m.u.v. Catrice en essence).

Maw. as. vrijdag, 27 september, krijg je op (dus bijna) alle make-up artikelen ‘en merken die je bij Trekpleister koopt, er 1 gratis. En dat kan je doen in de winkel, maar ook online. Wel zo gemakkelijk en snel!

Zo kan je alvast je herfst/wintervoorraad aanvullen, in de nieuwe najaarskleuren. Of je vriendin, zus of moeder verrassen.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com