You are here: Home » Accessoires » Versier je kleding met linten

Versier je kleding met linten

geschreven door Constance

Het trouwseizoen is aangebroken en dat geeft niet alleen het bruidspaar stress, dat geldt net zo voor de gasten. Als (beste) vriendin van de bruid (of bruidegom) kan je moeilijk weer hetzelfde jurkje dragen, dat je vorig jaar al hebt aangehad. Maar ja, om nu voor elke bruiloft iets nieuws te kopen, dat loopt behoorlijk op.

Lint kopen

Je kan je outfit heel gemakkelijk een update geven door aan de gang te gaan met mooie gekleurde linten, bijv. satijn of organza. En lint kopen kan gemakkelijk & snel online. Behalve satijnen- of organzalinten, zijn er ook linten bedrukt met stippen, Schotse ruiten of hartjes. En zo geef je gemakkelijk én voordelig je bruiloftsoutfit van vorig jaar een mooie update.

Tule rok

Tule wordt niet alleen meer gebruikt voor de bekende tutu, een echte fashionista heeft tegenwoordig minimaal 1 tule rok (lang of kort) in haar kledingkast hangen. Maar hier hangt een prijskaartje aan, helaas. Je kan zelf, heel gemakkelijk en snel, een mooie tule rok maken, en dat kan zelfs zonder naald en draad. Je gebruikt hiervoor diverse stroken van tule op rol. En je kan natuurlijk diverse kleuren tule met elkaar combineren. En als je een beetje handig bent, is je tule rok binnen 30 minuten klaar. De ‘how to’ kan je hier vinden.

En is je bestelling voor 16 uur gedaan, dan heb je alles de volgende dag in huis en als je in de buurt van Amersfoort bent, ben je ook van harte welkom in de winkel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com