You are here: Home » Huisdieren » Maak je huisdier beroemd met Sony

Maak je huisdier beroemd met Sony

geschreven door Constance

Testman en ik hebben 2 poezen (een Siberisch & een Noorse Boskat) en zij hebben sinds een klein jaar hun eigen insta account. Nieuwsgierig? Kijk dan op #dutchforestcats

En wij zijn niet de enige dierenliefhebbers die de avonturen van hun hond of kat op Instagram zetten, want Instagram is  de plek geworden om dierenfoto’s te delen. Maar het is niet altijd gemakkelijk om mooie of grappige foto’s van je viervoeters te nemen. En dit is wel essentieel want met meer dan 250 miljoen posts op #dogsofinstagram en #catsofinstagram, is het best lastig om op te vallen.

Om alle dierenliefhebbers te helpen heeft Sony samengewerkt met Instagram-beroemdheden Dolly Pawton (@dolly_pawton) en Dante Duke (@danteduke_thecat) om tot de perfecte handleiding te komen voor het maken van honden en katten foto’s.

 

Ook biedt Sony sinds kort Animal Eye Auto Focus-technologie voor haar camera’s. Met deze tool kan je haarscherpe foto’s van je huisdier maken. De camera stelt volledig automatisch scherp op het oog van het dier waardoor de foto altijd scherp is. Zo krijgen onze pluizige vrienden alle likes die ze verdienen.

Om de introductie van Animal Eye AF-technologie op de α6400-,α7 III- en α7R III-modellen te vieren geeft Sony de volgende tips:

Instagram is een visueel sociaal platform. Het is daarom belangrijk om een plaatje te creëren wat in het oog springt en waardoor men stopt met scrollen. Achtergrond, decor, goede verlichting en een perfecte scherpstelling zijn essentieel om de persoonlijkheid van het huisdier weer te geven en boeiende beelden te creëren.

 

 

Creëer een opvallende look waarmee het dier zich kan onderscheiden. Of dat nu uitbundige kleding, stijlvolle accessoires of een thema voor de feestdagen betreft (pompoen- en kerstmutsen in de aanslag). Maar als dat niet bij het huisdier past, laat hem gewoon zichzelf blijven. Uiteindelijk gaat het om authenticiteit. (Onze dames vinden zichzelf al mooi genoeg dus voor hen geen kleertjes.)

Honden en hebben allemaal een eigen karakter, dus benadruk wat ze zo bijzonder maakt en vertel hun verhaal.

Probeer de toon van zowel de beelden als de bijschriften gelijk te houden. Dit zorgt voor een sterke identiteit die duidelijk herkenbaar is. Wees ook consequent in de frequentie van de posts en voorzie je fans regelmatig van updates om de aandacht vast te houden.

Kies de invalshoeken die het beste de persoonlijkheid en bijzondere fysieke eigenschappen van het huisdier weergeven. Hoe meer de fotograaf met het huisdier aan de slag gaat, hoe beter de ultieme look in beeld komt. Gebruik snoepjes om het dier in de goede richting te bewegen.

Teksten kunnen er verder aan bijdragen dat het karakter en verhaal van het huisdier tot leven komt. Hierdoor krijgen de volgers een kijkje in zijn leven. Een gevatte, grappige of sarcastische toon werkt goed, afhankelijk van zijn aard. Verwerk trending hashtags in de posts om de aandacht te trekken.

Gebruik goede apparatuur om scherpe beelden vast te leggen die het karakter en uiterlijk van het huisdier volledig weergeven. De Animal Eye AF-functie op Sony-camera’s helpt bij het maken van de ultieme foto’s van ieder huisdier. Het benadrukt de fijnere details en de beelden worden tot leven gebracht.

Welke Europeese huisdieren hebben de meeste Insta-volgers?

· 1.@mayapolarbear (hond – 1,5 miljoen volgers)

· 2.@zulathepom (hond – 1,1 miljoen volgers)

· 3.@milperthusky (hond – 885.000 volgers)

· 4.@wat.ki (hond – 779.000 volgers)

· 5.@lozoodisaschina (kat – 512.000 volgers)

De Sony Animal Eye AF-technologie is beschikbaar voor Sony-modellen α7 III, α7R III en α6400 en stelt je in staat haarscherpe foto’s van zijn huisdier te maken.

De geavanceerde, op AI gebaseerde objectherkenning, die gebruikt wordt in Sony’s Real-time Eye AF-functie, is aangevuld met een nieuw algoritme, dat naast mensen nu ook dieren ondersteunt. Dit maakt het mogelijk om snel en accuraat de ogen van diverse dieren te detecteren en volgen.

Animal Eye AF heeft een eigen speciale menu-instelling. Kies simpelweg ‘Dier’ in de menu-instelling voor Objectherkenning. Daarna is de oogherkenning voor het dier te activeren door simpelweg de ontspanknop halverwege in te drukken of door op een toegewezen eigen toets te drukken.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com