You are here: Home » Audio & video » Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets

Sony introduceert draadloze noise cancelling headsets

geschreven door Constance

Een sportieve levensstijl is gezond en zeer populair op dit moment en om de actieve muziekliefhebber optimaal te ondersteunen introduceert Sony de WF-SP700N, WI-SP600N en WI-SP500 draadloze sport headsets. Deze modellen produceren een uitstekend geluid en werken perfect tijdens een cardiotraining, rustgevende yogasessies of gewoon voor onderweg naar werk.


Dankzij het draadloze ontwerp is er de bewegingsvrijheid om elke sport te beoefenen onder het genot van muziek. De WF-SP700N combineert dit met noise cancelling in een spatwaterbestendige behuizing. Zo kan je ongestoord trainen en na afloop wordt zweet en vuil eenvoudig afgespoeld onder de kraan dankzij de IPX4 waardering.

Door de integratie van noise cancelling kan je je goed concentreren in een drukke sportschool of buiten in het park. Pratende mensen, ratelende fitnessapparaten en andere storende geluiden worden automatisch weggefilterd. Speciaal voor trainingen in de buitenlucht is er de Ambient Sound functie. Hiermee worden omgevingsgeluiden juist versterkt zodat je verkeersveilig kunnen hardlopen op straat. Naast noise cancelling bieden deze modellen ook de EXTRA BASS sound voor diepe bastonen.

Met een IPX4 waardering is de WF-SP700N spatwaterbestendig. Dit betekent dat de oordopjes inzetbaar zijn in de regen. Ook zweet zal de headset niet beschadigen en is eenvoudig af te spoelen na afloop van de workout. De oordopjes blijven stevig zitten dankzij de oorhaken en zijn beschikbaar in vier trendy kleuren: roze, geel, zwart en wit. Deze kleuren zijn gekozen om de meest gangbare sportoutfits te complementeren.

De WF-SP700N wordt geleverd met een compacte case die tevens als oplader fungeert en heeft een accuduur van drie uur. Met deze case kan tot twee keer worden opgeladen dankzij de ingebouwde oplaadbare batterij. Zo komt de accuduur op een totaal van 9 uur. Dit model beschikt over NFC waardoor snel een draadloze verbinding via Bluetooth kan worden gemaakt met een smartphone.

Naast het true wireless model (WF-SP700N) lanceert Sony nog twee in-ear modellen. De WI-SP600N en de WI-SP500 worden toegevoegd zodat voor iedereen een sportieve match te vinden is. De WI-SP600N heeft dezelfde noise cancelling, geluidskwaliteit en spatwaterbestendigheid als de WF-SP700N en heeft een accuduur van ongeveer 6 uur. De compacte oordopjes zijn verbonden met een nekband om een prettig draagcomfort te garanderen.

De WI-SP500 is ook spatwaterdicht met een IPX4 waardering en is uitgerust met NFC om snel te verbinden met een smartphone en de accuduur is 8 uur. De headphone heeft speciaal ontworpen ergonomische oordopjes waardoor ze stevig blijven zitten, zelfs tijdens de meest intense trainingen. Alle nieuwe Sony sportheadphones zijn verkrijgbaar in de kleuren roze, geel, zwart en wit

Sony lanceerde onlangs de nieuwe Sony Headphone App voor Android en iOS. Via deze app (beschikbaar via de Google Play en Apple App store) zijn onder meer de Noise Cancelling- en Ambient Sound instelbaar en kan de equalizer aangepast worden.mDe nieuwste headphones van Sony zijn binnenkort via een software-update compatibel met Google Assistant. Bijwerken van deze software-update kan eenvoudig via de Sony Headphone App.mDeze toepassing is beschikbaar voor de WH-1000XM2, WI-1000X, WF-1000X, WF-SP700N, WI-SP600N, WH-CH700N en WH-H900N. Na deze software-update kan Google Assistant via de headphone aangestuurd worden door spraakcommando’s te geven aan bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com