Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn Kruidvat lanceert Kruidvat Natures; een vegan gezichtsverzorgingslijn
  • Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA Natuurlijke huidverzorging van MÁDARA
  • essence Trend Edition ‘Into the snow glow’ essence Trend Edition ‘Into the snow glow’
  • Bondi Sands Self Tanning Foam Dark Bondi Sands Self Tanning Foam Dark
  • RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners RITUALS introduceert THE RITUAL OF HOLI, speciaal voor tieners
  • Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking Bulldog slaat nieuwe weg in met milieuvriendelijke verpakking
shoppen

KLAPP Aroma Selection lanceert 3 gezichtsmaskers

KLAPP Aroma Selection is een serie met 3 huidverzorgende maskers met een zuiverende, kalmerende en stimulerende werking en voorbereidende peeling, het geheim van een mooie huid. 
Deze buitengewone serie heeft het juiste masker voor elk huidtype en zorgt met de intensieve Cream Peeling voor perfecte voorbereiding op de volgende verzorgingsproducten.
 Speciaal geselecteerde geurstoffen versterken en bevorderen je welzijn tijdens de behandeling en lang daarna. Aroma Selection, een verzorgend ritueel met een verslavend potentieel.


Het Lemongrass-detox mask is een verfrissend en reinigend masker met de verkwikkende geur van citroengras. Dit masker is speciaal ontwikkeld voor de vermoeide en gestreste huid. Een antioxidatie effect laat de huid weer op adem komen en zichtbare tekenen van vermoeidheid vervagen.
Het Lavender-calming mask is een kalmerend, evenwicht herstellend masker met een delicate lavendelgeur. Dit masker is bedoeld voor de rood gekleurde, gestreste en ruwe huid. Het gaat irritaties van de huid tegen en geeft de huid weer een soepele en egale uitstraling.
Het Orange-coconut-effect mask is een beschermend en hydraterend masker met een vitaliserende sinaasappel-kokosgeur voor veeleisende en door de zon beschadigde huid. De immuunrespons van de huid kan er mee worden versterkt en schade door de UV-straling tegengegaan.

De Coffee-cream peeling met fijne peelingparels en aangename koffiegeur, bedoelt voor grondige reiniging van de huid. Deze uitgelezen peeling bevrijdt de huid van afgestorven huidcellen en kan de teint verfijnen. En voor de perfecte voorbereiding eerst de Coffee-cream peeling gebruiken en daarna de maskers. Op deze manier wordt je huid optimaal voorbereid op het speciaal op de behoeften afgestemde masker.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?