You are here: Home » Accessoires » Naamketting

Naamketting

geschreven door Constance

In de jaren ’70 en ’80 waren de naamplaatjes heel populair. En je kan deze nog steeds kopen, maar inmiddels zijn er heel veel andere sieraden bijgekomen waarop je de naam van je geliefde kan zetten. En of die geliefde nu je man, vrouw, zoon, dochter of huisdier is, er is altijd een ketting met naam die past bij jouw smaak.

Naamketting.nl heeft veel verschillende sieraden waarop je 1 of meerdere namen kan laten graveren en je hebt de keuze uit sterling zilver (keurmerk 925) of 14 karaat goud (keurmerk 585) en alles wordt nikkelvrij geproduceerd.

Een naamketting voor kleine meisjes

Jonge meisjes zijn vaak dol op alles wat glimt en glanst of ze willen graag hun moeder en/of oudere zus nadoen. Daarom heeft naamketting.nl speciale kindernaam kettingen. Deze zijn kleiner en versierd met hartjes, bloemetjes of beestjes. En de speciale kindercollectie is er in goud en zilver en je kan kiezen uit verschillende lettertypes.

Een naamketting is altijd een mooie herinnering nav. de heilige communie, afzwemmen of een mooi rapport of diploma.

Infinity symbool

Opeens dook het infinity symbool overal op en dit symbool staat voor niet-eindig. En daardoor staat dit teken voor oneindige liefde, vriendschap, gezondheid, leven en nagedachtenis. Maar ook voor constante vernieuwing, harmonie, evenwicht en verbondenheid.

Bij naamketting kan je terecht voor een groot assortiment infinity sieraden, in goud en zilver. Zo zijn er hangers waarin je de naam van je geliefde en jouw eigen naam kan laten graveren. Of je kiest voor de namen van je kinderen of kleinkinderen. Wil je je hanger net dat beetje meer geven, dan zijn er hangers met een zirkonia.

Een stoerdere optie is een handgeknoopte Shamballa armband. De armband (waarbij je kan kiezen uit 13 verschillende kleuren) heeft het infinity teken en is dan ook een mooi set voor hem én haar. In het zwart, bruin of donkerblauw is de armband lekker stoer en in het wit, beige of geel super vrouwelijk. In elk infinity sieraad kan je 1 of 2 namen laten graveren.

Naamketting in zilver of goud

Zoek je een naamketting in zilver of goud? Dit type ketting kan gedragen worden door alle vrouwen van elke leeftijd. En ongeacht je smaak, stijl of budget er is altijd een naamketting die bij jou past. En wil je je naamketting nog bijzonderder maken, kies dan voor een extra versiering zoals een hartje of een gekleurd zirkonia steentje.

Vriendschapshanger

Een vriendschapshanger is een mooi en speciaal cadeau voor je beste vriendin of vriend. Je kan je vriendschap uiten met een hanger in de vorm van een hartje en je kan in de hanger jullie namen of initialen laten graveren.

Er zijn vriendschapshangers in de vorm van een hart, puzzelstukjes, twee dolfijnen of het yin-yang teken verkrijgbaar, maar ook en een sleutel met slot.

Elke vriendschapsketting bestaat uit 2 vriendschapshangers die perfect in elkaar passen. Jij en je vriend of vriendin dragen elk een eigen hanger, die samen met de andere hanger één geheel vormt. Bij de vriendschapshangers zitten 2 bijpassende kettingen van hetzelfde materiaal als de hanger.

Ook erg leuk zijn de mooie vriendschapshangers met een letter of in de vorm van puzzelstukjes. Jij draagt het puzzelstukje met daarin de eerste letter van de naam van je vriend of vriendin. Hij of zij draagt het puzzelstukje met de eerste letter van jouw naam. De puzzelstukjes passen perfect in elkaar en staan symbool voor jullie vriendschap of liefde.

Familiesieraden

Om de hechte band met je familie te benadrukken zijn er speciale familie sieraden. De hanger staan symbool voor je familie, je gezin en je dierbaren. De familie sieraden zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen; naamkettingen, graveerplaatjes, dierenhangers en hangers. Een mooi voorbeeld hiervan is de hanger waarin twee harten samen een nieuw hart vormen. In de twee kleine hartjes is plek voor 2 namen, die in sierlijke letters gegraveerd worden. Kies ervoor om jouw naam en die van je partner te laten graveren. Maar ook als je twee kinderen hebt is deze hanger in goud of zilver ontzettend leuk.

Houd je van de stoere uitstraling van tatoeages of heb je zelf tatoeages? Kies dan voor de familie hanger met tattoo design en in deze stoere hanger met een hart kun je de namen van je kinderen of die van jezelf en je partner laten graveren.

En vergeet bij de familie sieraden niet gelijk een bijpassende ketting te bestellen want deze is niet inclusief.

Dierenhanger

Draag altijd je huisdier bij mbv. de speciale dierenhangers met daarin de naam van je hond, kat, paard of ander dier. Je kan kiezen uit letterhangers, gravveerplaatjes en naamkettingen. Kies bijv. voor een hanger in de vorm van een kat, beer, dolfijn, paard of hond. In de hanger is ook plek voor een naam. Draag bijvoorbeeld een hanger met hond waarin je de naam van je eigen hond laat graveren. De hanger met beer is erg leuk voor een klein kindje.

Houd je van wat neutraler sieraden? Ga dan voor de ronde dierenhangers met een hond, beer, vlinder, paard of poes. Ook in deze dierenhangers is plek voor een naam.

Alle dierenhangers worden zonder ketting geleverd.

 

Enkelbanden

Een enkelband fleurt je zomerse outfit helemaal op en ze staan erg mooi bij een gebruinde huid onder een jurk of rok. En draag een enkelbandje op strand voor de ultieme Ibiza look. Er zijn enkelsieraden waarop je een naam kan laten graveren of met de tekst ‘love’. De letter O  is daarbij vervangen voor een hartje en in dat hartje is plek voor een of twee letters. Of je eigen initialen in deze enkelband verwerken, of juist de initialen van je partner. Deze enkelbanden zijn bovendien heel geschikt als cadeau of als vriendschap sieraad. Je draagt dan geen traditionele vriendschapsketting, maar juist mooie enkelbanden om jullie vriendschap te benadrukken.

Alle enkelbanden zijn verkrijgbaar in een gouden en een zilveren uitvoering. De totale lengte van de enkelband is afhankelijk van de lengte van de gekozen naam. Doordat de ketting open schakels bevat is deze echter op de juiste maat af te stellen en past daardoor altijd.

Alle naamsieraden heb je, na bestelling, binnen 5 werkdagen in huis en natuurlijk wordt alles mooi en feestelijk ingepakt.

Gerelateerde artikelen

3 reacties

winkel blogger 26 augustus 2019 - 15:05

Geweldig artikel.

Reageer
internet marketing blogger 6 maart 2020 - 13:52

Bedankt voor de uitgebreide tips!

Reageer
Constance 7 maart 2020 - 20:54

Graag gedaan

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com